Botoșănenii au dat iama în mall-ul din Suceava: Ea cu poșeta, el cu geaca din imitație de piele!

Doi botoșăneni, o femeie și un bărbat, au fost prinși în aceeași zi la furat. Ea a sustras o poșetă, dar nu s-a mulțumit doar cu atât. Botoșăneanului i-au plăcut o cămașă și o geacă, pe care însă a ”uitat” să le plătească.

Botoșănenii au dat iama în mall-ul din Suceava: Ea cu poșeta, el cu geaca din imitație de piele!

Hoața cochetă: a furat alimente, dar și o poșetă!

În amiaza zilei de sâmbătă, 2 decembrie, agentul de securitate de la magazinul Auchan, din incinta Iulius Mall Suceava, a sesizat Poliția cu privire la faptul că o femeie a sustras mai multe produse.

În acea zi, în jurul orei 11.30, Steluța Mihaela G., în vârstă de 50 de ani, din localitatea Ștefănești, județul Botoșani, a intrat în supermarketul Auchan și, din raionul marochinărie, a sustras o poșetă căreia i-a rupt eticheta, pe care a pus-o pe un raft. Ulterior, s-a deplasat în zona raionului alimentar și a sustras mai multe produse. 

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni, unde s-a întocmit proces verbal de constatare. Prejudiciul cauzat în valoare de 100 lei a fost achitat de femeie.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru furt.

Hoțul pasionat de fashion, prins cu geaca în mână!

În aceeași zi, un bărbat din Dorohoi a încercat să fure o geacă și o cămașă dintr-un alt magazin din Iulius Mall Suceava.

Agentul de securitate al magazinului a sunat la 112 și a sesizat faptul că un individ a sustras mai multe bunuri din magazin.

Marinel H. (42 de ani), din municipiul Dorohoi, județul Botoșani, a intrat în magazin și, neavând suficienți bani, a sustras o cămașă bărbătească și a introdus-o în ghiozdanul pe care îl avea asupra sa. Ulterior a văzut și o geacă din imitație de piele, pe care însă a ținut-o în mână, în timp ce dorea să părăsească incinta magazinului C&A. Din nefericire pentru el, când a încercat să iasă din magazin a fost declanșat sistemul de alarmă, iar un agent de securitate l-a oprit.

Hoțul a fost condus la Secția de Poliție Burdujeni. Prejudiciul cauzat în valoare de circa 400 lei a fost recuperat în totalitate.

Și în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru furt, potrivit stireasucevei.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
760

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
73

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
298

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...