Botoșănenii au dat iama în mall-ul din Suceava: Ea cu poșeta, el cu geaca din imitație de piele!

Doi botoșăneni, o femeie și un bărbat, au fost prinși în aceeași zi la furat. Ea a sustras o poșetă, dar nu s-a mulțumit doar cu atât. Botoșăneanului i-au plăcut o cămașă și o geacă, pe care însă a ”uitat” să le plătească.

Botoșănenii au dat iama în mall-ul din Suceava: Ea cu poșeta, el cu geaca din imitație de piele!

Hoața cochetă: a furat alimente, dar și o poșetă!

În amiaza zilei de sâmbătă, 2 decembrie, agentul de securitate de la magazinul Auchan, din incinta Iulius Mall Suceava, a sesizat Poliția cu privire la faptul că o femeie a sustras mai multe produse.

În acea zi, în jurul orei 11.30, Steluța Mihaela G., în vârstă de 50 de ani, din localitatea Ștefănești, județul Botoșani, a intrat în supermarketul Auchan și, din raionul marochinărie, a sustras o poșetă căreia i-a rupt eticheta, pe care a pus-o pe un raft. Ulterior, s-a deplasat în zona raionului alimentar și a sustras mai multe produse. 

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni, unde s-a întocmit proces verbal de constatare. Prejudiciul cauzat în valoare de 100 lei a fost achitat de femeie.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru furt.

Hoțul pasionat de fashion, prins cu geaca în mână!

În aceeași zi, un bărbat din Dorohoi a încercat să fure o geacă și o cămașă dintr-un alt magazin din Iulius Mall Suceava.

Agentul de securitate al magazinului a sunat la 112 și a sesizat faptul că un individ a sustras mai multe bunuri din magazin.

Marinel H. (42 de ani), din municipiul Dorohoi, județul Botoșani, a intrat în magazin și, neavând suficienți bani, a sustras o cămașă bărbătească și a introdus-o în ghiozdanul pe care îl avea asupra sa. Ulterior a văzut și o geacă din imitație de piele, pe care însă a ținut-o în mână, în timp ce dorea să părăsească incinta magazinului C&A. Din nefericire pentru el, când a încercat să iasă din magazin a fost declanșat sistemul de alarmă, iar un agent de securitate l-a oprit.

Hoțul a fost condus la Secția de Poliție Burdujeni. Prejudiciul cauzat în valoare de circa 400 lei a fost recuperat în totalitate.

Și în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru furt, potrivit stireasucevei.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănenii din Spania vor putea primi dublă cetățenie!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
145

Acordarea dublei cetățenii pentru românii care trăiesc în Spania va deveni realitate „în curând”, susține premierul Marcel Ciolacu, în urma unei înt...

ÎPS Teofan vine la Botoșani pentru a boteza cel de-al cincilea copil al unui preot din județ!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
1232

Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, va fi prezent duminică, 3 martie, în județul Botoșani.ÎPS Teofan va sluji Sfânta Liturghie la Biserica &...

Luni începe simularea examenului de Bacalaureat. Participă peste 146.000 de elevi din întreaga țară!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
110

Elevii de clasa a XII-a și a XIII-a seral încep luni simularea examenului de Bacalaureat. Simularea se va organiza în peste 1.320 de unități de învățământ și va implica ...