Botoșănenii au dat iama în mall-ul din Suceava: Ea cu poșeta, el cu geaca din imitație de piele!

Doi botoșăneni, o femeie și un bărbat, au fost prinși în aceeași zi la furat. Ea a sustras o poșetă, dar nu s-a mulțumit doar cu atât. Botoșăneanului i-au plăcut o cămașă și o geacă, pe care însă a ”uitat” să le plătească.

Botoșănenii au dat iama în mall-ul din Suceava: Ea cu poșeta, el cu geaca din imitație de piele!

Hoața cochetă: a furat alimente, dar și o poșetă!

În amiaza zilei de sâmbătă, 2 decembrie, agentul de securitate de la magazinul Auchan, din incinta Iulius Mall Suceava, a sesizat Poliția cu privire la faptul că o femeie a sustras mai multe produse.

În acea zi, în jurul orei 11.30, Steluța Mihaela G., în vârstă de 50 de ani, din localitatea Ștefănești, județul Botoșani, a intrat în supermarketul Auchan și, din raionul marochinărie, a sustras o poșetă căreia i-a rupt eticheta, pe care a pus-o pe un raft. Ulterior, s-a deplasat în zona raionului alimentar și a sustras mai multe produse. 

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni, unde s-a întocmit proces verbal de constatare. Prejudiciul cauzat în valoare de 100 lei a fost achitat de femeie.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru furt.

Hoțul pasionat de fashion, prins cu geaca în mână!

În aceeași zi, un bărbat din Dorohoi a încercat să fure o geacă și o cămașă dintr-un alt magazin din Iulius Mall Suceava.

Agentul de securitate al magazinului a sunat la 112 și a sesizat faptul că un individ a sustras mai multe bunuri din magazin.

Marinel H. (42 de ani), din municipiul Dorohoi, județul Botoșani, a intrat în magazin și, neavând suficienți bani, a sustras o cămașă bărbătească și a introdus-o în ghiozdanul pe care îl avea asupra sa. Ulterior a văzut și o geacă din imitație de piele, pe care însă a ținut-o în mână, în timp ce dorea să părăsească incinta magazinului C&A. Din nefericire pentru el, când a încercat să iasă din magazin a fost declanșat sistemul de alarmă, iar un agent de securitate l-a oprit.

Hoțul a fost condus la Secția de Poliție Burdujeni. Prejudiciul cauzat în valoare de circa 400 lei a fost recuperat în totalitate.

Și în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru furt, potrivit stireasucevei.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce riscă botoșănenii care nu folosesc toți banii de pe cardurile de energie!

astăzi, 17:32
7

Teoretic, aceste carduri ar fi trebui să expire la finele lunii aprilie, dar Guvernul a anunțat prelungirea valabilității cardurilor de energie până la data de 31 mai.Prin intermediul u...

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
110

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
37

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...