Un român aproape de a fi linșat în Germania: urmărit de mulțime, s-a refugiat în mașina poliției!

Scene incredibile pe străzile localității germane Hildburghausen din landul Thuringen. Un grup de localnici, autoproclamat "Garda Patriotică", a început urmărirea unei maÈ™ini cu numere de România, pe motiv că È™oferul ar fi de fapt un spărgător de locuinÈ›e.

AceÈ™tia au creat È™i un grup pe Facebook, intitulat "împotriva spargerilor de locuinÈ›e". Ei au anunÈ›at pe reÈ›eaua de socializare unde se află maÈ™ina românului È™i au cerut alungarea acestuia din localitate.

"În timp ce staÈ›iona, È™oferul român a observat că este înconjurat, s-a simÈ›it ameninÈ›at È™i a fugit. Localnicii l-au urmărit cu mai multe maÈ™ini pe străzile din Hildburghausen. PoliÈ›ia a intervenit, iar românul speriat s-a baricadat în maÈ™ina poliÈ›iei, pentru a scăpa de furia mulÈ›imii", scrie insudthuringen.de, conform ziarulromanesc.com.

Ancheta poliÈ›iei a scos la iveală că È™oferul român nu este spărgător de locuinÈ›e. MaÈ™ina sa urma să încarce legal marfă la unul dintre depozitele din localitate.

În urma incidentului, procurorii germani au decis marÈ›i trimiterea în judecată a trei dintre membrii gărzii. Este vorba despre o tânără de 20 de ani È™i doi bărbaÈ›i de 24 È™i 27 de ani.

Procurorul de caz Markus Knapp a anunÈ›at că aceÈ™tia sunt acuzaÈ›i de constrângere, intervenÈ›ie periculoasă în circulaÈ›ia rutieră È™i vătămare corporală iminentă. Un al patrulea suspect în acest caz, un bărbat de 26 de ani, a scăpat doar cu o amendă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un candidat PNL la Parlamentare ar fi blocat în instanță evacuarea unor cetățeni din Centrul Vechi! (Video)

astăzi, 16:20

După ce membrii PSD care candidează la alegerile Parlamentare din acest an È™i-au depus dosarele de candidatură, Cosmin Andrei, primarul municipiului BotoÈ™ani, le-a transmis colegilor de partid cÄ...

Bărbat din Botoșani dat dispărut de familie, se afla la muncă în Italia alături de fratele său!

astăzi, 16:10

LaurenÈ›iu Cosarianu, din comuna Dimăcheni, judeÈ›ul BotoÈ™ani, este de negăsit. Asta după ce se afla la muncă în Italia alături de fratele său. Pe 6 octombrie, bărbatul de 42 de ani a...

Peste 10 candidați înscriși pe trei posturi de asistenți la Botoșani!

astăzi, 16:00

Spitalul JudeÈ›ean „Mavromati” din BotoÈ™ani a scos la concurs două posturi de asistent medical pentru SecÈ›ia de Pediatrie I È™i un post disponibil pentru SecÈ›ia de Pediatrie II. Pen...