Un pusti de origine romana l-ar fi ofensat pe Obama

Un pusti de origine romana l-ar fi ofensat pe Obama

   The Oregonian

Un pusti de origine romana, in varsta de 11 ani si adoptat in 1999 de un cuplu american, a iscat un adevarat scandal la scoala, dupa ce l-a ironizat cu ajutorul unei masti pe noul presedinte al SUA, Barack Obama.

Dru Lechert-Kelly l-a impresionat neplacut pe directorul scolii primare Llewellyn din Southeast Portland (Oregon, SUA) cand la repetitia pentru spectacolul de tinere talente a purtat o masca ce il reprezenta pe Obama si a cantat si a dansat pe melodia "I Can Do Whatever I Like", cunoscuta pe YouTube, glumind la adresa acestuia, informeaza oregonlive.com.

Reprezentatia a fost considerata "nepotrivita si potential ofensatoare", desi insusi Obama a purtat o masca similara atunci cand a fost invitat la celebra emisiune "Saturday Night Live".

Intrebat de jurnalisti ce anume i se pare ofensator in satira pentru care copilul se pregatise saptamani in sir, directorul scolii a bagat in fata parintii si profesorii care asistasera la reprezentatie spunand ca au cazut cu totii de acord ca asa ceva nu poate fi prezentat in spectacol.

Cei doi tati ai lui Dru, baiatul fiind adoptat de un cuplu gay, s-au declarat indignati de aceasta interdictie.

"Suntem albi, intr-adevar, dar si noi facem parte dintr-o minoritate, deci nu intelegem cum ar putea cineva sa creada ca am intentionat sa facem ceva ofensator la adresa minoritatii de culoare", a declarat unul dintre parinti.

Ei nu au fost de acord nici cu propunerea unuia dintre organizatori ca Dru sa isi sustina partitura, dar fara a purta masca cu pricina. In aceste conditii, pustiul a declarat ca el nu isi va mai sustine numarul artistic.

"Fara masca nu are niciun haz. As fi doar un baiat care se fataie de colo colo", le-a declarat Dru intristat jurnalistilor de la publicatia citata.

sursa: ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
10

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
568

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
180

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...