Un puști de numai 6 ani din Vârfu Câmpului ar fi fost bătut de mama unui coleg chiar în autobuzul școlii

Un puști de numai 6 ani din Vârfu Câmpului ar fi fost bătut de mama unui coleg chiar în autobuzul școlii

Caz strigător la cer în una dintre comunele din județul Botoșani. Un puști de numai 6 ani din Lunca, comuna Vârfu Câmpului, a mâncat o bătaie soră cu moartea de la mama unui coleg de-al său după ce ar fi fost scos cu forța din autobuzul școlii, cu care sunt transportați elevii.

Incidentul a avut loc vineri, iar mama elevului a povestit că nu a intervenit nimeni, chiar dacă toată tărășenia s-ar fi petrecut sub ochii impasibili ai șoferului microbuzului.

 “La ora13:00, când au ajuns, Mariana Ilie și Letiția Ilie au luat copilul la bătaie. I-au dat cu pumnii în cap, cu palmele peste față și urechi, și când a intervenit bunica, au luat-o la bătaie și pe ea. Cel mai rău este că șoferul autobuzului școlii nu a intervenit”, a povestit mama micuțului, Ana Maria Lăcătușu.

Tânăra a mai povestit că deja a făcut plângere la poliție și va face și către administrația locală din Vârfu Câmpului.

“Vă spun sincer că am ajuns în momentul în care îmi este frică să îmi mai trimit copilul la școală. Copii se mai ciondănesc între ei, că sunt copii, dar e strigător la cer că pleacă cu autobuzul primăriei și se poate întâmpla orice cu el fără ca nimeni să intervină”, a mai spus mama copilului.

În paralel, conducerea unității școlare de la Vârfu Câmpului susține acest incident nu a existat.

“Incidentul prezentat nu a avut loc în microbuzul școlar și nici în prezența șoferului. Microbuzul este al școlii și nu al administrației locale”, a precizat directorul unității școlare din localitate profesor, Daniela Halici, în prima poziție oficială despre acest incident.

Până în acest moment administrația comunei Vârfu Câmpului nu a emis niciun punct de vedere, iar primarul Maria Huțu nu a putut fi contactată.

(Știre în curs de actualizare)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
9

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
16

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
25

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...