Un primar din judeţ ameninţă că plantează salcâmi în gropile de pe un drum judeţean! FOTO

Un primar din judeţul Botoşani este extrem de supărat că un drum plin de gropi de pe raza comunei pe care o conduce este ignorat de cei de la Direcţia Judeţeană de Drumuri.

Primarul comunei Dângeni, Cătălin Rotundu, ameninţă că dacă nu se vor aloca fonduri pentru reparaţi va planta puieţi de salcâm în gropile de pe şosea.

Drumul la care face referire primarul din Dângeni este pe ruta Dn 29 -Gulioaia -Dangeni -Dobarceni -Mihalaseni –Ripiceni.

“In atentia autoritatilor judetene! De 5 ani aceeasi situatie, minciuni, promisiuni , bani cheltuiti si acelasi stadiu al drumului DJ 294 . Incepe campania electorala si daca lucrurile la Institutiile abilitate merg foarte repede cand e vorba de promis si mai greu cand e de executat atunci eu, in calitate de simplu cetatean care circula pe drumurile judetene, voi fi nevoit de saptamana viitoare sa trec la semnalizarea gropilor prin plantarea unor puieti de salcam. Astfel, participantii la trafic vor putea sa le ocoleasca si sa nu aiba avarii la masina asa cum am avut eu astazi, d-le Sorin Clim!", a spus primarul din Dângeni.

Acţiunea de plantare ar urma să aibă loc miercuri, pe 7 octombrie.

"Imi asum tot riscul de a fi criticat, de a fi inlaturat politic, dar m-am saturat sa platesc pentru reparatii la masina si de a fi dus cu " presul " de catre directori care stau prin concedii luxoase, delegatii si tot felul de activitati care nu au nimic in comun cu munca si mai ales cu rezultatul vizibil al rodului muncii! Primarul trebuie sa fie responsabil si bun administrator indiferent de partidul din care face parte pentru a fi ales, in timp ce directorul este numit politic si nu respunde in fata cetatianului in niciun fel. De multe ori am fost alaturi de colegi primari si am facut randuri pe la usile directorilor puternici de la drumuri si apa, am simtit tratamentul subtil ironic de superioritate fata de cetateanul din rural, asa cum suntem priviti, si am inteles usor ca suntem condusi de puterea suprema a banului si gandul fatis al domnilor ca putem fi dusi cu vorba!", mai spune Cătălin Rotundu.

Primarul nu vrea birouri luxoase sau maşini scumpe, ci îşi doreşte ca în comunitatea pe care o reprezintă să fie condiţii civilizate de trai, cu reţea de apă şi canal şi drumuri pe care să se poată circula.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Controale ale polițiștilor de la Imigrări pe tot teritoriul județului: Ce nereguli au descoperit!

astăzi, 17:15

În perioada 3 – 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări au desfășurat patru acțiuni în Județul Botoșani, dintre care trei au fost efe...

Minor suspect de furt, prins de un jandarm botoșănean!

astăzi, 15:37

În această dimineață, un jandarm aflat în timpul liber a observat, în zona Centrului Vechi din municipiul Botoșani, un băiat în vârstă de aproximativ 15 ani, cu dom...

Sute de locuri de muncă vacante pentru botoșănenii cu studii medii!

astăzi, 15:15

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante,  la data de 14.10.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de M...