Un nou concurs la Teatrul "M. Eminescu". Vezi calendarul

  Consilierii locali au aprobat în şedinţa de vineri calendarul de organizare şi desfăşurare a concursului de management pentru ocuparea postului de manager la Teatrul "Mihai Eminescu".

 Până pe data de 25 martie se depun proiectele de management, iar în perioada 26 martie-6 aprilie va avea loc analiza acestora.

În perioada 8-14 aprilie candidaţii vor susţine proiectele de management, iar pe 15 aprilie se vor comunica notele.

În perioada 16-17 aprilie are loc etapa de depunere a contestaţiilor, iar rezultatele finale se afişează în data de 23 aprilie.

Din comisia de concurs fac parte un consilier local. Ştefan Oprea, critic de teatru şi Oltiţa Cântec, director artistic la Teatrul "Luceafărul" Iaşi.

Din comisia de soluţionare a contestaţiilor fac parte un consilier local, Dănuţ Huţu, directorul Direcţiei Judeţene de Cultură, Adrian Găzdaru, director general Teatrul Municipal "Bacovia" Bacău.

Concursul de management la Teatrul "Mihai Eminescu" a fost reluat întrucât la concursul anterior Traian Apetrei, singurul candidat, nu a reuşit să ia peste 8 la evaluarea proiectului de management,, fiind declarat respins.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...