Un muncitor din Botoșani a murit în timp ce dirija traficul pe șantierul unui drum aflat în lucru!

Botoșăneanul s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de o suprafață betonată. Manevrele de resuscitare ale salvatorilor nu au dat roade.

Un muncitor din Botoșani a murit în timp ce dirija traficul pe șantierul unui drum aflat în lucru!

Un angajat al unei firme din Suceava a murit, vineri la amiază, în timp ce se afla pe șantierul drumului axial Dolhasca – Suceava.

Bărbatul, dintr-o comună din județul Botoșani, în vârstă de doar 63 de ani, era angajat ca muncitor necalificat la firma suceveană.

La ora când s-a produs accidentul, bărbatul dirija traficul rutier de drumul județean 208, în zona satului Budeni, din orașul Dolhasca. La un moment dat, s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de o suprafață betonată, scrie Monitorul de Suceava.

La fața locului a mers un echipaj SMURD de la Dolhasca, dar manevrele de resuscitare nu au dat roade, iar personalul medical nu a putut face altceva decât să constate decesul.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Pentru că totul s-a întâmplat în timpul programului de muncă, polițiștii au informat și Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) din Suceava, care va derula propria anchetă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă o parohie vacantă în Botoșani, se caută preot pentru aproape 160 de familii!

Vineri, 12 Aprilie 2024
782

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat vineri, 12 aprilie 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc ...

Poarta Focșanilor. Ce se întâmplă cu Moldova în caz de război?

Vineri, 12 Aprilie 2024
428

Ce se întâmplă cu Moldova în cazul unui război cu RusiaIstoricul dărăbănean Dorin Dobrincu a consemnat zilele trecute pe Facebook două declarații îngrijorătoare pen...

Olimpicii din ”Laurian”: Pasiunea pentru geografie aduce performanță școlară!

Vineri, 12 Aprilie 2024
510

Geografia, știința care studiază Pământul, s-a dezvoltat ca o disciplină cuprinzătoare care încearcă să înțeleagă Pământul cu toate complexitățile sale naturale ș...