Un luptator al SRI s-a impuscat singur in mana !

Un luptator al SRI s-a impuscat singur in mana !
Un luptator al Brigazii Antiteroriste a SRI s-a impuscat, astazi, in mana, pentru ca nu a manuit corect armamentul. Incidentul s-a petrecut, potrivit Realitatea TV, pe aeroportul Henri Coanda.

Ranit usor, luptatorul a fost dus la spital pentru ingrijiri. O comisie de specialisti a SRI si un procuror vor stabili cum s-a intamplat incidentul.

Purtatorul de cuvant al SRI, Marius Bercaru, a declarat pentru Antena 3 ca luptatorul brigazii antiteroriste ranit se afla intr-o stare buna in acest moment, rana fiind una minora.

"Victima este o intr-o stare buna, iar rana a fost una minora. Incidentul s-a produs in schimbul de tura de la aeroport si arma s-a descarcat accidental. Acesta era intr-o zona care are acces doar personalul de paza al aeroportului Henri Coanda, care este o camera separata de zona publica. La schimbul de ture se predau si armele. Mai multe detalii vor fi aflate pe parcurs, dar nimeni altcineva nu a fost ranit", a mai precizat acesta.

Cu toate acestea au aparut zvonuri care sustin faptul ca impuscatura a avut loc intr-o zona publica, nu in una izolata, asa cum a sustinut purtatorul de cuvant de la SRI.

Cel mai probabil subofiterul s-ar fi impuscat singur din cauza ca nu au fost respectate regulile de predare ale armamentului, iar glontul nu era scos de pe teava si incarcatorul nu era detasat.

Luptatorul de la SRI va fi sanctionat daca se descopera ca se face vinovat de neglijenta in privinta manuirii armei din dotare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
40

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
42

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
297

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...