Un liberal vrea referendum pentru demiterea primarului Portariuc!

Un liberal vrea referendum pentru demiterea primarului Portariuc!
Prim-vicepreședintele PNL Botoșani, Eugen Țurcanu, crede că este momentul inițierii unui referendum pentru schimbarea din funcție a primarului Ovidiu Portariuc.

Cât îi privește pe cei doi viceprimari, Cosmin Andrei și Marius Buliga, Țurcanu susține că ar trebui să plece cât mai repede de la conducerea Primăriei întrucât sunt o "catastrofă".

"Ținând cont că domnul Klaus Iohannis a câștigat președinția țării, evident că se impune și la Botoșani schimbarea viceprimarilor, care clar că sunt o catastrofă și evident al vârfuluiu piramidei, care este tovarășul Portariuc. Acum și-a luat și el concediu, ca domnul Victor Ponta. Este supărat, deprimat. Proabil că ar trebui să demarăm procedura de a face un referendum pentru a-l demite pe domnul primar ținând cont că de la 1 ianuarie intră în vigoare Legea cu referendumul cu 30%, a fost adoptată și va începe să își producă efectele", a spus Eugen Țurcanu.

Întrebat dacă își dorește să revină pe funcția de viceprimar, acesta a spus: "Cu tovarășul Portariuc primar nu prea mă trage inima".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
21

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
56

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
49

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...