Un jucator de la FC Botosani, cercetat pentru agresiune!

Un jucator de la FC Botosani, cercetat pentru agresiune!
Ionut Matei, jucator la FC Botosani, a fost implicat vineri seara intr-un conflict izbucnit pe terenul de sport al unei scoli din municipiul Botosani.

Vineri, la ora 23.20, a fost solicitata interventia jandarmilor pentru a aplana un conflict izbucnit pe terenul de sport de la Scoala 6, unde mai multi tineri s-au luat la bataie.

Cosmin Matei, fratele lui Ionut Matei, era in una dintre echipele aflate pe teren. Pe fondul unor discutii contradictorii intre el si un jucator din echipa adversa, a izbucnit un conflict. Ionut Matei, care se afla pe margine, a  intrat in teren, intervenind alături de fratele sau si de o alta persoana, care ulterior a fugit.

In urma conflictului, doi tineri au avut nevoie de ingrijiri medicale. Unul dintre acestia, de 18 ani, care a suferit o fractura de piramida nazala, a fost internat in spital, unde a fost supus si unei interventii chirurgicale. Celalalt tanar agresat a fugit, dar ulterior s-a prezentat la spital, fiind diagnosticat cu fractura la o mana.

Tanarul de 18, internat in spital, ar trebui sa sustina maine proba scrisa la examenul de bacalaureat.

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului, fratii Matei alegandu-se cu dosar penal.

"Pe numele celor doi s-a intocmit dosar penal pentru loviri si alte violente. Se fac toate demersurile pentru identificarea celui de-al treilea agresor si tragerea acestuia la raspundere", a declarat Dan Izotov, purtator de cuvant in cadrul IJJ Botosani.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
168

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
320

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
74

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...