Un important hypermarket din România a retras de la comercializare un articol destinat copiilor

Un important hypermarket din România a retras de la comercializare un articol destinat copiilor

Datorită unor nereguli descoperite la un articol destinat copiilor, de proveniență  China, Carrefour România a hotărât să retragă de la comercializare o păpușă.

Este vorba de Bebe 43 cm, AIMANTINE, model roz sau albastru, aflată la vânzare din septembrie 2019, iar Carrefour a înștiințat voluntar și Protecția Consumatorului despre retragerea produsului.

În cazul acestui produs s-a semnalat un “defect privind rezistența seringii și a ciocanului, vândute împreună cu  bebelușul , care pot genera prezența unor elemente mici, detașabile, care pot fi îngerate.

Clienții care au achiziționat acest produs începând cu luna septembrie 2019 sunt rugați să nu mai folosescă seringa și ciocanul, ci să le aducă, dacă este posibil , cu celelalte elemente ale setului ( stetoscop , biberon , etc. ) în magazinul Carrefour din care le-au achiziționat , unde li se va restitui contravaloarea produsului”, a informat consumatorii reprezentanții hypermarket-ului.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
12

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
39

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
142

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...