Un iesean isi deschide cabinet europarlamentar la Botosani!

Un iesean isi deschide cabinet europarlamentar la Botosani!

 CATALIN IVAN  

Un europarlamentar PSD din Iasi anunta ca, in curand, isi va deschide un birou la Botosani, considerand ca in acest fel va veni in intampinarea cetatenilor care vor ca problemele lor sa fie cunoscute in Parlamentul European.

"Voi deschide un cabinet europarlamentar la Botosani pentru ca vreau sa fiu aproape de echipa PSD de aici, o echipa foarte puternica, in sanul careia ma simt foarte bine de fiecare data cand vin si am colaborat de fiecare data foarte bine in actiunile PSD. Pe de alta parte, e si un serviciu pe care il fac inapoi organizatiei PSD Botosani, pentru ca foarte multi tineri valorosi de la Botosani ajung la Iasi la studii si ocupa functii importante in partid", a declarat Catalin Ivan, in cadrul conferintei de presa de vineri organizata de PSD Botosani.

Prin urmare, considera ieseanul din parlamentul Europei, este o datorie fata de organizatia Botosani, "care creste tineri valorosi".

"Este foarte important ca problemele celor din Botosani sa fie cunoscute si transmise la nivel national si european. Am spus ca voi reprezenta regiunea de N-E, cu toate judetele Moldovei", a incheiat Ivan. Deocamdata, nu a fost inaintata o data la care biroul europarlamentar din Botosani ar deveni functional.

Conform presei iesene, persoana care l-a propulsat pe Catalin Ivan pe un loc eligibil la PSD, la alegerile europarlamentare, este liderul PSD Iasi, Gheorghe Nichita, el insusi botosanean, nascut la Dorohoi. Catalin Ivan a fost liderul TSD Iasi, functie in care ar fi fost adus tot de Gheorghe Nichita.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
178

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
368

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
101

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...