Un hot roman ii sfatuieste pe italieni cum sa se apere de jafuri

Un hot roman ii sfatuieste pe italieni cum sa se apere de jafuri
Un roman care fura din apartamente a dat un interviu unui ziar italian, in care ii invata pe cetatenii din Peninsula cum sa se protejeze tocmai de cei din "breasla" lui.

In opinia romanului de 38 de ani, pe nume Dan, cele mai bune alarme sunt cele pe senzori, silentioase, conectate la dispeceratul politiei, se arata in interviul publicat de Il Secolo XIX.

"Dintre doua apartamente, unul cu usa blindata si celalalt fara usa blindata, hotul il va alege tot timpul pe al doilea", mai spune Dan, in interviul pentru ziarul din Italia.

De asemenea, hotul roman spune si ca usile blindate nu sunt pe placul hotilor, care le vor prefera mereu pe cele fara blindaj si ca alarmele atrag atentia, mai ales in blocurile mici.

Dan explica si cum isi planuieste el jafurile, care sunt precedate de o atenta observare. In zilele sau saptamanile dinainte, hotul observa obiceiurile celor pe care vrea sa-i jefuiasca, dar mai ales daca sunt bogati sau nu.

Hotul intervievat spune si ca el respecta un cod etic strict si ca nu foloseste niciodata violenta pentru a-si duce la bun sfarsit furturile.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
216

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
381

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
526

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...