Un gest necugetat, la bautura, il poate costa viata!

Un gest necugetat, la bautura, il poate costa viata!
Barbatul care s-a aruncat in gol, in noaptea de marti spre miercuri, era in stare avansata de ebrietate in momentul in care a recurs la gestul care ar fi putut sa ii aduca moartea.

Incidentul s-a petrecut in municipiul Botosani, in zona Colegiului Tehnic Gh. Asachi, barbatul aruncandu-se in gol de la etajul 4.

Botosaneanul consumase bauturi alcoolice in exces. De altfel, vecinii spun ca acesta era deseori beat si ca de fiecare data se iscau scandaluri din aceasta cauza.

Dupa ce a baut din nou, barbatul de 30 de ani s-a intors acasa, la cateva ore dupa miezul noptii. Dupa ce a trantit usile prin casa, s-a retras in dormitorul lui.

Alarmat de zgomot, tatal baiatului a intrat in camera acestuia, unde l-a gasit cu ferestrele larg deschise. In momentul in care a fost intrebat de ce sta cu geamurile deshise, baiatul si-a amenintat tatal ca, daca nu este lasat in pace, se va arunca in gol. Ceea ce a si facut!

"Pacientul a fost preluat in stare grava si adus la Urgente. Prezenta un politraumatism prin cadere de la inaltime, o coma de gradul II, traumatism cranio-cerebral acut, probabil cu un hematom intracerebral, o contuzie toraco-abdominala si mai multe plagi escoriate", a precizat Daniela Amarandei, medic in cadrul SJA Botosani.

Imediat dupa ce l-a adus in Urgente, echipajul a preluat din nou bolnavul, pentru a-l transporta la Clinica de Neurochirurgie Iasi, medicii fiind rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale acestuia.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
35

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
98

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
30

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...