Un fotbalist din Liga a IV-a a fost condamnat la inchisoare cu executare, pentru proxenetism!

Un fotbalist din Liga a IV-a a fost condamnat la inchisoare cu executare, pentru proxenetism!
Un jucator din Liga a IV-a, legitimat la Şoimii Băluşeni, a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Botoşani la doi ani de închisoare cu executare, sentinţa nefiind definitivă şi a fost contestată la Curtea de Apel Suceava.

Fotbalistul, Costel P., este acuzat ca în 2012, a profitat de faptul că soţia era plecată în Italia, şi a cunoscut o tânără de 20 ani, din municipiul Botoşani, care a acceptat să întreţină raporturi sexuale cu diverşi cunoscuţi din anturajul acestuia.

Primele raporturi sexuale s-ar fi întâmplat în august 2012, când botoşăneanca a venit la Băluşeni şi a rămas peste noapte acasă la Costel P. Clienţii au fost din rândul amicilor bărbatului, iar plata se făcea cu bani sau în natură, adică ţigări sau băuturi alcoolice.

Tânăra a revenit în Băluşeni de mai multe ori, partidele de sex consumându-se în locuinţa fotbalistului. Identificată de poliţişti, tânăra a fost audiată şi a recunoscut totul, numai că ea a scăpat de acuzaţii întrucât în februarie 2014, odată cu modificarea Codului penal, prostituţia a fost dezincriminată ca infracţiune.

Trimis în judecată pentru proxenetism, Costel P. a fost găsit vinovat şi condamnat de magistraţi, urmand ca magistratii de la Curtea de Apel Suceava sa dea verdictul final.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
59

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
181

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
25

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...