Un fost angajat al Spitalului Judetean, prins in timp ce iesea din unitate cu mancare de la bucatarie

Un fost angajat al Spitalului Judetean, prins in timp ce iesea din unitate cu mancare de la bucatarie
Un fost angajat al Spitalului Judeţean Mavromati a fost prins de agenţii de pază în timp ce pleca acasă cu două caserole de mâncare pe care le primise de la bucătăria spitalului.

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a ieşit cu mâncarea într-o sacoşă, fiind văzut de un agent de pază care l-a luat la întrebări.

Când agentul i-a cerut să se oprească pentru a-i arăta ce are în sacoşă, acesta a încercat să părăsească curtea spitalului cât mai repede.



Agentul l-a oprit, l-a chemat pe şeful de pază, dar a anunţat şi Poliţia.

O să facem demersuri, acesta este interesul şi al conducerii şi al nostru, al firmei de pază să luptăm pentru a se stârpi această activitate infracţională din cadrul Spitalului Mavromati. Trebuie să luăm măsuri de la mic la mare, de la bucătărie până la forurile superioare cum s-ar spune. Putem spune că este furt, atât timp cât este din produsele care aparţin spitalului, din mâncarea bolnavilor mai bine spus, a declarat Mihai Roman, şeful firmei de pază.

Cu toate că în repetate rânduri au existat numeroase voci care au acuzat că la Spitalul Judeţean se fură din mâncarea bolnavilor, motiv pentru care şi stocul de alimente este insuficient, până acum nu s-a luat nicio măsură concretă în acest sens.

Iar faptul că un bărbat, care trăieşte la limita subzistenţei, a plecat cu două caserole de mâncare din spital, nu rezolva nici pe departe fenomenul furtului din mâncarea bolnavilor.

Atât timp cât au fost probleme la Spitalul Judeţean şi nu este pentru prima dată acum, eu cred că da, sunt probleme de acest gen şi trebuie împreună cu conducerea spitalului să luptăm pentru a se evita comiterea de furturi, a mai spus şeful de la pază.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
127

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
484

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
192

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...