Un fenomen îngrijorător ia amploare la Botoșani

Tot mai mulți tineri sunt depistați drogați la volan.

Un fenomen îngrijorător ia amploare la Botoșani

   Foto: Ziarul Profit

La data de 27 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul Rutier au oprit pentru control, pe Calea Națională, un autoturism condus de un tânăr, de 34 de ani, din municipiul Botoșani.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive în organism.

Un caz asemănător a fost înregistrat ziua următoare, astfel că, la data de 28 octombrie 2023, polițiștii din cadrul poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control, de această dată pe strada Tudor Vladimirescu, un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din comuna Mihai Eminescu, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit, de asemenea, indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive în organism.

În ambele situații, tinerii au fost conduși la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise, polițiștii precizând, pentru fiecare caz în parte că ”aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal”.

Polițiștii au întocmit dosar penal ambilor șoferi, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bunul găsit intact de pompierii botoșăneni după un incendiu devastator: „Nu există cuvinte pentru a descrie emoția simțită” (Foto)

Saturday, 19 October 2024

Într-o încăpere complet distrusă de flăcări, printre rămășițele arse, o icoană a rămas neatinsă. În ciuda intensității focului care a mistuit totul în jur, aceasta...

Cel mai rece episod al toamnei în acest weekend. Temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub zero grade!

Saturday, 19 October 2024

Frigul ne-a cam luat prin surprindere. Pentru a doua noapte la rând, temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub 0 grade Celsius. Am fost luaţi prin surprindere pentru ...

Universitatea Craiova - FC Botoșani, mâine de la ora 16:00

Saturday, 19 October 2024

Universitatea Craiova joacă pe teren propriu cu FC Botoșani începând cu ora 16:00, în etapa cu numărul 13 din Superliga României. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu CSU ...