Un elev din Botoșani va participa, în Coreea, la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori

Elevul Ştefan Răzvan Bălăucă, de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" Botoşani, a participat, în perioada 28 septembrie – 16 octombrie 2015, la stagiul de pregătire din Bucureşti a lotului lărgit pentru etapa internaţională a Olimpiadei de Ştiinţe pentru Juniori. 

În urma probelor de selecţie derulate între 14-16 octombrie 2015, elevul botoşănean s-a clasat primul în lotul care va reprezenta România la etapa internaţională a acestei olimpiade interdisciplinare (fizică, chimie, biologie).

Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori va avea loc în intervalul 2 – 12 decembrie 2015, la Daegu - Coreea de Sud.

Ştefan Răzvan Bălăucă a fost pregătit de profesorii de fizică Bălăucă Cristina-Maria şi Pintilei Aurelian, de profesorul de chimie Guceanu Constantin şi de profesorul de biologie Huţanu Liviu Orest.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiectul „Rădăcini sociale: Dezvoltăm afaceri care contează”, promovat la Botoșani de către o asociație și o fundație! (foto)

astăzi, 20:28

Proiectul are ca scop sprijinirea dezvoltării durabile și incluzive în zonele rurale, iar acest lucru va fi realizat prin înființarea a 34 de întreprinderi sociale în mediul...

„Good lives”, proiectul Penitenciarului Botoșani care le oferă deținuților șansa la o viață normală!

astăzi, 19:03

 Tot în timp și cu răbdare, ne propunem să ajutăm și pe ceilalți să creadă, iar atunci când există deschidere și susținere din partea societății, persoana are toate șans...

Lângă noi: O mamă singură din Iași adună peturi și doze de la pelerinii veniți să se închine la moaște!

astăzi, 18:00

Profitând de numărul mare de pelerini care participă la eveniment, femeia de 37 de ani a început să adune PET-uri, sticle și doze aruncate de participanți, ducându-le la recicla...