Un elev de la Liceul de Arta a ajuns la spital, acuzand ca a fost batut de tatal unui coleg!

Un elev in varsta de 14 ani, de la Liceul de Arta "Stefan Luchian", a ajuns miercuri seara la Sectia de Pediatrie, dupa ce ar fi fost batut in fata scolii de tatal unuia dintre colegii sai.

Tanarul a iesit intr-o pauza sa isi ia ceva de mancare de la un chiosc din afara unitatii de invatamant, unde s-a intalnit cu tatal unui coleg cu care avea divergente mai vechi. Elevul spune ca barbatul a inceput sa il loveasca, moment  in care a sunat la 112, dupa care si-a anuntat si familia, care l-a transportat la spital.  

"Am fost chemat în serviciul de urgență pentru un copil cu traumatism la nivelul hemitoracelui, după o agresiune. La prima evaluare copilul nu prezintă semne vizibile, de traumă, dar fiindcă acuză durere la nivelul hemitoracelui drept și a hemiabdomenului am cerut explorări paraclinice, o radiografie de torace, o ecografie abdominală. Nu prezintă leziuni grave posttraumatice" , a declarat Yassin Jaber, medic pediatru.

Sora elevului a fost cea care l-a dus pe tanar la spital.

Aceasta spune ca atunci cand a ajuns la scoala a dat nas in nas cu cel care l-ar fi lovit pe fratele sau.

"Am mers la scoala, am chemat si directorul scolii, intre timp a ajuns si politia. Am mers la politie pentru ca incidentul s-a petrecut in afara scolii, dupa care eu am venit cu el la spital. Inainte ca eu sa intru in scoala el (n.r. presupusul agresor) era afara si l-am intrebat daca asa se procedeaza, la care el mi-a raspuns foarte frumos, s-a urcat in masina si a plecat", a declarat sora baiatului.

Parintii elevului de 14 ani au depus plangere la Politie, oamenii legii deschizand o ancheta in acest caz.

“Fata de persoana reclamată s-au intocmit acte procedurale sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire si alte violente", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...