Un director liberal din Botoşani a demisionat din funcţie!

  Unul dintre directorii liberali de la Botoşani a renunţat deja de două zile la funcţia de conducere, revenind la postul ocupat anterior.

 Este vorba despre Stelian Pleşca, care a condus Autoritatea Rutieră Română şi care a plecat din această instituţie începând cu data de 24 ianuarie, după ce şi-a dat demisia. Acesta a renunţat la funcţie în data de 27 ianuarie, iar până acum a fost în preaviz.

A fost o plecare după o înţelegere amiabilă. Nu vreau să comentez care sunt motivele pentru care am renunţat la această funcţie", a declarat Stelian Pleşca.

Acesta va reveni pe postul pe care l-a ocupat în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, cel de inspector PSI şi SSM.

Urmează ca cei din conducerea centrală a Autorităţii Rutiere Române să desemneze un nou şef pentru filiala din Botoşani. 


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

astăzi, 19:54

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...