Un deputat PNL a omorat un om pe trecerea de pietoni

Un deputat PNL a omorat un om pe trecerea de pietoni
Un deputatul PNL a fost implicat intr-un accident rutier, luni seara, in urma caruia un pieton a murit.

Digi 24 transmite ca liberalul Mihai Donţu nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni, in judetul Brasov, lovind astfel o persoana care traversa regulamentar strada. Contactat de jurnalisti, deputatul a precizat ca nu face niciun comentariu momentan.

Accidentul a avut loc in jurul orei 21:50, iar deputatul se deplasa dinspre Brasov, pe Calea Bucuresti, catre Sacele.

Potrivit unui comunicat de presa al IPJ Brasov, soferul de 42 de ani "nu a acordat prioritate si a accidentat mortal un barbat de 60 ani, care se angajase regulamentar in traversarea strazii".

Viteza legala de circulatie in zona este de cel mult 70 de km pe ora.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Brasov, comisarul sef Liviu Naghi, citat de Mediafax, soferului i-au fost preluate probe biologice la spital pentru a se stabili daca consumase alcool inainte de a se urca la volan.

Politistii brasoveni continua cercetarile pentru strabilirea imprejurarilor in care s-a petrecut acest accident, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov, mai transmite IPJ.

Mihai Dontu este casatorit, are doi copii si deputat de Brasov din anul 2008. El va fi cercetat pentru ucidere din culpa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
115

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
465

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
177

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...