Un deputat acuza: Cinci femei de la PSD, care s-au prezentat ca fiind de la cabinetul sau, indeamna oamenii sa nu voteze cu PDL!

Un deputat acuza: Cinci femei de la PSD, care s-au prezentat ca fiind de la cabinetul sau, indeamna oamenii sa nu voteze cu PDL!
Deputatul Catalin Buhaianu a depus vineri o plangere la Inspectoratul Judetean de Politie, vizavi de o actiune care a avut loc joi pe raza comunei Havarna.

Parlamentarul a sesizat faptul ca cinci femei care au efectuat un sondaj de opinie cu tematica administrativa si politica s-au prezentat ca fiind de la secretariatului cabinetului parlamentarului Catalin Buhaianu si indemnau cetatenii ca la viitoarele alegeri sa nu voteze PDL. El acuza ca persoanale care au procedat in acest mod fac parte din cadrul organizatiei judetene a PSD.

"Au avut un chestionar in care erau patru intrebari, contau mai putin intrebarile si raspunsurile cetatenilor, cert e ca finalul discursului se prezenta in felul urmator: "sunt cadru didactic, nu votati PDL pentru ca ne-au taiat salariile" si intrebati fiind de unde provin au spus ca de la secretariatul cabinetului deputatului Buhaianu. Este un lucru inadmisibil ceea ce se intampla si l-as intreba personal pe domnul Marcu, presedintele PSD, daca are cunostinta de vreo actiune care s-a desfasurat ieri pe raza comunei Havarna, fiind implicate persoane din organizatia domniei sale. Nu este normal ca o persoana care vrea sa isi testeze potentialul electoral sau sa isi salveze propriul partid sa isi aroge alta identitate, este uzurpare de calitati oficiale si eu cred ca acest lucru este foarte grav si atrag atentia tuturor competitorilor politici ca in momentul in care desfasoara activitati de partid politice sau de orice alta natura, sa aiba curajul sa se prezinte, sa spuna cine sunt, de unde sunt si ce doresc. Altfel nu facem altceva decat sa asistam la actiuni populiste si demagogice din partea reprezentantilor USL si acest lucru deranjeaza", a spus deputatul Catalin Buhaianu. 

Catalin Buhaianu catalogheaza aceasta actiune ca fiind una extrem de grava si a precizat ca dupa finalizarea anchetei de catre politisti va sesiza si instanta.

Deputatul sustine ca stie cine sunt persoanele care s-au recomandat ca fiind de la cabinetul sau.

"Pana sa ajunga cineva sa lucreze la cabinetul meu parlamentar, cei din PSD sau PNL au foarte multe de invatat. Voi vedea cursul anchetei si ulterior, in baza plangerii pe care o voi face la instanta, am sa vreau sa obtin datele pe cale oficiala", a conchis Buhaianu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
194

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
151

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1187

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...