Un cunoscut avocat din Botoșani a murit în somn

Un cunoscut avocat din Botoșani a murit în somn

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Botoșani, a decedat în somn, marți dimineață, în apartamentul unde locuia, situat în apropierea SC Locativa SA, confirmă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

Surse judiciare au relevat că este vorba despre avocatul Cornel Acsinte, fratele jucătorului FC Botoșani Florin Acsinte.

Cea care a descoperit lipsa funcțiilor vitale a fost soția acestuia. Femeia a apelat 112, pentru a cere sprijinul cadrelor medicale, însă echipajul de ambulanță direcționat la fața locului nu a putut decât să consemneze decesul.

Bărbatul suferea de afecțiuni cardiace cronice, potrivit apropiaților săi.

Corpul neînsuflețit a fost preluat de către specialiștii Serviciului de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

„În cauză, s-a deschis un dosar sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, pe faptă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor survenirii decesului. Deocamdată, nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunui act de natură penală”, a precizat Delia Nenișcu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

114 îmbolnăviri cu COVID-19 raportate în Botoșani, în ultimele 24 de ore. Patru comune în scenariu „roșu”

Sâmbătă, 18 Septembrie 2021
2103

114 persoane din județul Botoșani au fost diagnosticate cu infecție COVID-19, în ultimele 24 de ore, a informat managerul de Direcției de Sănătate Publică (DSP), medicul Monica Adăscăli...

Bărbat căutat de Poliție câteva zile, identificat în județul Suceava

Vineri, 17 Septembrie 2021
347

Bărbatul de 39 de ani, din comuna Vârfu Câmpului, dat în urmărire marți, a fost identificat după câteva zile de căutări, în județul Suceava, a informat vineri ...

Peste 100 de noi îmbolnăviri cu COVID-19 în județ. Incidențele de vineri

Vineri, 17 Septembrie 2021
2316

102 persoane din județul Botoșani au fost diagnosticate cu infecție COVID-19, în ultimele 24 de ore, a informat managerul de Direcției de Sănătate Publică (DSP), medicul Monica Adăscăli...