Un cunoscut avocat din Botoșani a murit în somn

Un cunoscut avocat din Botoșani a murit în somn

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Botoșani, a decedat în somn, marți dimineață, în apartamentul unde locuia, situat în apropierea SC Locativa SA, confirmă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

Surse judiciare au relevat că este vorba despre avocatul Cornel Acsinte, fratele jucătorului FC Botoșani Florin Acsinte.

Cea care a descoperit lipsa funcțiilor vitale a fost soția acestuia. Femeia a apelat 112, pentru a cere sprijinul cadrelor medicale, însă echipajul de ambulanță direcționat la fața locului nu a putut decât să consemneze decesul.

Bărbatul suferea de afecțiuni cardiace cronice, potrivit apropiaților săi.

Corpul neînsuflețit a fost preluat de către specialiștii Serviciului de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

„În cauză, s-a deschis un dosar sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, pe faptă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor survenirii decesului. Deocamdată, nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunui act de natură penală”, a precizat Delia Nenișcu.

 

Spune-ne opinia ta