Un consilier local ii aminteste lui Portariuc ce a promis in campanie: "Votati-ne, ca venim si eliminam partile comune de la Modern Calor!"

Un consilier local ii aminteste lui Portariuc ce a promis in campanie: "Votati-ne, ca venim si eliminam partile comune de la Modern Calor!"
Problema facturilor pe care sunt nevoiti sa le plateasca in contul Modern Calor, pentru partile comune, botosanenii care au centrale, a fost adusa in discutie de consilierul local Marius Buliga.

Buliga i-a reprosat primarului Ovidiu Portariuc ca acest subiect a fost unul de campanie, dar ca pana acum nu s-a facut nimic.

"Ati spus raspicat ca nu se vor mai plati aceste parti comune. Votati-ne, ca venim si eliminam partile comune de la Modern Calor. Asta ati spus atunci, aveti 70% in Guvern, e prietenul dumneavoastra domnul Ponta, va rog sa faceti ceva", a spus Marius Buliga.

Primarul Ovidiu Portariuc i-a replicat acestuia ca duce interpelarile din zona administrativa in zona politica si a spus ca isi rezerva dreptul de a raspunde in scris la anumite interpelari facute de consilierii locali.

"Am spus ca voi raspune in scris, dar daca vreti sa mai reluati inca o data ce nu s-a raspuns incepem sa trecem la alta faza, nu la cea administrativa. Vom veni luna urmatoare cu o solutie in ceea ce priveste partile comune de la Modern Calor si sper sa fiti de acord cu ce va vom propune. Daca vor continua interpelarile pe acest gen de abordare imi rezerv dreptul de a raspunde doar in scris", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Am pierdut, dar aproape ne-am salvat. FC Botoșani merge la baraj pentru prima oară în istorie

Duminică, 12 Mai 2024
751

FC Botoșani a început ziua de duminică, în care s-au jucat cinci meciuri simultan, pe loc direct salvabil. Otelul ne-a "împachetat" repede însă. Gaitan, în m...

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

Duminică, 12 Mai 2024
134

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

Duminică, 12 Mai 2024
190

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...