Un consilier local, director al unui liceu, a demisionat după ce a fost găsit incompatibil!

Directorul unui liceu din județul Botoșani, care este și consilier local, a demisionat din funcția deținută în administrația lcoală după ce a fost găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate, decizia fiind menținută și de instanță.

Este vorba de Otilia Puiu, directorul Colegiului Naţional "Grigore Ghica" din Dorohoi, care și-a înaintat demisia din Consiliul Local Dorohoi, aleșii municipali urmând să ia act de decizia acesteia în ședința de joi.

Otilia Puiu a fost declarată incompatibilă de ANI în luna mai a acestui an, aceasta contestând decizia la Curtea de Apel Suceava. Sentința magistraților nu este însă definitivă.

Potrivit ANI, Otilia Puiu, consilier local in Consiliul Local al Municipiului Dorohoi, s-a aflat in incompatibilitate in perioada 24 iulie 2012 - 5 iunie 2013, intrucat societatea comerciala la care aceasta detine calitatea de asociat (incepand cu data de 27 februarie 2008) a livrat produse in valoare totala de 20.605 lei catre Primaria Municipiului Dorohoi.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...