Un consilier judetean, nemultumit de Piata Agroalimentara din mall: "Activitatea este pe pierdere"

Un consilier judetean, nemultumit de Piata Agroalimentara din mall: "Activitatea este pe pierdere"
Activitatea Pietei Agroalimentare de la subsolul Uvertura Mall l-a nemultumit pe consilierul judetean Dorin Ciustea, care a cerut Consiliului Judetean un raport privind veniturile si cheltuielile.

Astfel, acesta a observat ca veniturile pietei au scazut in primele 6 luni ale anului de la 11.122 de lei in luna ianuarie, la 8.806 in luna iunie. In prima jumatate a anului, Piata Agroalimentara a avut venituri de 67.885 de lei si cheltuieli de 60.884 de lei, insa in ultimele doua luni cheltuielile au fost mai mari decati veniturile.

"Am primit acest material si sunt nemultumit si cred ca este o incercare de a ascunde rezultatele financiare de acolo, pentru ca se specifica in acel material ca chiria la piata este de 900 de euro pe luna, iar dumneavoastra afirmati ca va fi de 2.000 de euro si ca de la 1 iulie 2014 va fi de 5.000 de euro. De asemenea, cheltuielile pentru utilitati au o constanta care pentru mine este cu semn de intrebare, pentru ca stim ca vine iarna si trebuie incalzire si costurile vor fi mai mari. Cert este ca in luna mai si luna iunie activitatea este pe pierdere la aceasta piata, datorita renuntarii unor comercianti la contracte, iar veniturile sunt sub cheltuielile avute la ora actuala. E posibil sa creasca si chiria, iar activitatea de acolo va deveni nerentabila si va fi o noua gaura neagra pentru bugetul judetului", i-a spus Dorin Ciustea lui Florin Turcanu in sedinta ordinara de miercuri.

Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, i-a raspuns lui Ciustea, precizand ca nicio societate din Romania nu are profit in fiecare luna.

"Faceti niste acuzatii... . Dumneavoastra credeti ca un functionar public din CJ sau un presedinte poate sa va prezinte documente false? Suntem in fata cetatenilor. Hai sa respectam institutia. S-ar putea ca o luna, doua, sa avem mici pierderi pentru ca oamenii sunt plecati la tara, in concedii. Nicio societate din Romania nu are in fiecare luna numai profit. Legat de chirie, ce scrie pe hartie, asta e realitatea. Nimeni nu-si permite sa dezinformeze opinia publica si mai ales un consilier judetean. Imi plac interpelarile, dar nu venim asa sa aruncam cu noroi", a reactionat Florin Turcanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
253

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
409

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
551

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...