Un consilier judetean despre sedintele de CJ: "Parca esti la priveghi. Mai trebuie o lumanare"

Un consilier judetean despre sedintele de CJ: "Parca esti la priveghi. Mai trebuie o lumanare"
"La Consiliul Judetean e priveghi. Acolo mai trebuie niste lumanari sa le punem la toti si sa stea cu lumanarea in mana, pentru ca nu se aude nici musca", a declarat un consilier judetean, care s-a aratat deranjat ca nu exista opozitie in Consiliul Judetean.

Declaratia ii apartine lui Dorin Ciustea de la PPDD, care a precizat ca unii consilieri judeteni de la PSD, PNL si PDL, ridica mana pentru a vota, inainte de a se anunta un proiect.

El a dat ca exemplu ce se intampla in sedintele de Consiliul Local, acolo unde exista opozitie si se fac dezbateri.

"In Consiliul Local se dezbate. Ca se mai injura, ca se mai scapa o vorba din asta neortodoxa, ca atitudinea e mai aprinsa, dar se vede ca oamenii sunt interesati de ce se intampla acolo, se mai fac niste modificari si in bugete si in proiectele de hotarari, mai vine si opozitia cu niste pareri, se face ceva. Daca in Consiliul Local e balci, cum spunea domnul Vazdoaga, la Consiliul Judetean e priveghi. Acolo mai trebuie niste lumanari sa le punem la toti si sa stea cu lumanarea in mana ca nu se aude nici musca. In conditiile astea eu sunt nemultumit. Pai populatia vede ca nu se intampla nimic, sedinte care dureaza 2-3 minute cu tot cu cafea, ce rost mai are Consiliul asta Judetean. Pentru ce se cheltuiesc niste bani pentru indemnizatia de consilier? Ca sa se duca acolo si nici nu-si dau bine jos fularul si trebuie sa-si puna inapoi paltonul?", a spus Dorin Ciustea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
290

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
336

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
276

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...