Un colonel de Armata a murit la Iasi dupa un cumplit accident rutier!

Un colonel de Armata a murit la Iasi dupa un cumplit accident rutier!
Un colonel din cadrul Ministerului Apararii Nationale a decedat ieri, in urma unui cumplit accident petrecut in localitatea Buda, judetul Botosani.

Gheorghe Oproiu, in virsta de 53 de ani, se afla impreuna cu sotia sa, Elena, in virsta de 51 de ani, in autoturismul marca Skoda Octavia. Se indreptau dinspre Botosani spre Bucuresti, dar din cauza poleiului de pe strada s-au izbit violent de un copac.

Accidentul a avut loc in apropiere de localitatea Buda, judetul Botosani. "Din primele cercetari, se pare ca este vorba de o neadaptare a vitezei la conditiile de drum. In momentul in care a intrat intr-o curba usoara la dreapta, a pierdut controlul si a iesit in decor", a precizat unul dintre politistii prezenti la fata locului.

Practic, masina s-a rotit la 180 de grade pe sosea, dupa care s-a lovit cu putere cu partea dreapta de un copac de pe marginea drumului, pe sensul celalalt de deplasare.

Colonelul nu a rezistat impactului si a decedat in drum spre Spitalul de Neurochirurgie. "Pacientul a plecat de la Botosani spre Iasi pentru un consult neurochirurgical. Pe drum a intrat in stop cardio-respirator si a fost adus la noi cu manevrele de resuscitare deja incepute. Stopul s-a mentinut in jur de o jumatate de ora, dupa care am declarat decesul", a precizat dr. Corneliu Ciuchi, medicul de garda din UPU de la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, citatd e Ziarul de Iasi.

Doctorii spun ca starea barbatului era foarte grava inca de la Botosani. "Avea traumatism cranio-cerebral si probabil fractura de bazin si de craniu, nu am mai apucat sa ii facem un computer tomograf sa vedem exact", a adaugat dr. Corneliu Ciuchi.

Politistii ajunsi la locul accidentului au dispus expertizarea tehnica a masinii si au inceput masuratorile pentru a stabili cu exactitate cauza producerii impactului. Ei au specificit insa si faptul ca ieri-dimineata drumul spre Iasi nu era tratat cu nici un material antiderapant, in ciuda stratului de polei care ingreuna traficul, scrie Ziarul de Iasi.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii participanți la olimpiadele internaționale vor susține mâine prima probă a Bacalaureatului!

astăzi, 20:32
38

Proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, se va desfășura pe 22 mai. În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață &...

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

astăzi, 19:26
152

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

astăzi, 18:47
76

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...