Un chinez ii da voie sotiei sa il bata o data pe saptamana

Un chinez a semnat un acord cu sotia lui prin care ii ofera acesteia dreptul de a il bate o data pe saptamana. El a luat aceasta decizie dupa ce a fost abuzat in repetate randuri de partenera lui de viata.

"Nu vreau sa il bat, dar certurile sunt inevitabile si nu ma pot abtine", a spus sotia lui, care studiaza kung-fu inca din copilarie, informeaza Daily Telegraph.

Sotia a precizat ca l-a batut de trei ori in saptamana dinaintea semnarii contractului. Totusi, barbatul afirma ca a fost atras tocmai de temperamentul ei puternic si a recunoscut ca se alege cu vanatai si cicatrici doar pentru ca nu se poate lasa invins intr-o cearta.

Pentru a limita agresiunea, cei doi au semnat o intelegere in prezenta socrilor. Aceasta prevede ca femeia are dreptul sa il bata o data pe saptamana si daca incalca acordul va trebui sa stea cu parintii ei timp de trei zile.

Parintii barbatului le-au spus jurnalistilor ca le pare rau cand isi vad fiul batut, dar au adaugat ca cei doi se potrivesc si au o casnicie buna.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România, „vicecampioană" la morții de pe șosele. „Se ascunde adevărata problemă!"

astăzi, 07:58

România se află la coada clasamentului, la nivelul Uniunii Europene, când vine vorba despre siguranța rutieră. Ultimul loc este Bulgaria, cu 82 de morți la milionul de locuitori, lipit...

Noaptea Sinagogilor Deschise la Botoșani!

astăzi, 07:40

Botoșănenii pot beneficia de un tur ghidat al Sinagogii, care va fi deschisă începând cu ora 20.00. Evenimentul numit Noaptea Sinagogilor Deschise la Botoșani are loc pe 19 octombri...

În miezul nopţii, liniştea e spartă de sunetul telefonului!

astăzi, 07:14

În miezul nopţii, liniştea e spartă de sunetul telefonului. Bărbatul îi spune repede soţiei: – Răspunde tu. Dacă e pentru mine, nu sunt acasă. Femeia ridică receptorul ...