Un botoşănean şi-a înjunghiat şeful, care i-a reproşat că bea prea mult. Acum este reţinut pentru tentativă de omor!

Constantin Avram a fost înjunghiat de un angajat de-al său, un botoşănean de 27 de ani, după ce a "îndrăznit" să-i reproşeze faptul că a băut prea mult şi nu i-a hrănit peştii din păstrăvărie. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor.

Un bărbat din localitatea Bădeuţi, oraşul Milişăuţi, judeţul Suceava, a fost înjunghiat de un angajat de-al său.

Conform obiectivdesuceava.ro, Constantin Avram, de 53 ani, are o gospodărie în Milişăuţi, în care se găseşte un lac cu o păstrăvărie. La treburile din agricultură, acesta este ajutat de Constantin Harcotă, de 27 ani, din judeţul Botoşani. În seara zilei de 11 mai 2014, Harcotă fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a intrat în conflict cu şeful său care l-a certat că a băut prea mult şi nu a hrănit peştii. În acel moment, botoşăneanul a pus mâna pe un briceag şi l-a înjunghiat în abdomen pe Constantin Avram. Victima nu a sunat la 112 să anunţe incidentul, în schimb s-a suit în maşină şi a condus până la Spitalul din Rădăuţi unde rana i-a fost curăţată, iar medicii l-au cusut pe Constantin Avram.

Ieri, medicul legist a stabilit că bărbatul înjunghiat are nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu apar complicaţii, însă a mai constatat că după modul în care a acţionat agresorul şi arma folosită de acesta, viaţa victimei a fost pusă în pericol, având noroc că a mers repede la spital.

Spitalul din Rădăuţi a anunţat poliţia despre incident, iar poliţiştii au anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, procurorii reţinându-l pentru 24 de ore pe Constantin Harcotă pentru săvârşirea infracţiunii de tentativeă de omor, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Trebuie menţionat faptul că victima Constantin Avram nu vroia să-l reclame pe Harcotă, spunând în primă fază că totul a fost un accident şi că nu vrea să-i facă rău.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

astăzi, 20:35

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...