Un botosanean si-a facut analize la trei laboratoare si a avut rezultate diferite!

Un botosanean si-a facut analize la trei laboratoare si a avut rezultate diferite!
Un barbat din Botosani a vrut sa-si faca niste analize si pentru a vedea exact cu ce probleme se confrunta si pentru a fi sigur pe rezultate, a ales sa mearga la trei laboratoare diferite din municipiu, insa rezultatele l-au socat: erau diferite.

Problema a fost adusa in atentie  in cadrul Consiliului Consultativ pentru Protecţia Consumatorului, ce a avut loc la Prefectura, de catre Radu Cajvaneanu, preşedintelui Asociaţiei Judeţene pentru Protecţia Consumatorului.

Acesta a spus ca respectivul barbat si-a facut analiza hemoglobinei glicozilată la trei laboratoare diferite si rezultatele l-au pus pe ganduri.

"Este o analiza foarte importanta si i-au dat trei rezultate care se bat cap in cap. La doua laboratoare i s-a spus sa faca insulina si altul sa nu faca. Ce facem? Sa se ia omul de piept cu laboratoarele? Poate exista un organism care sa le faca din cand in cand verificari", a precizat Radu Cajvaneanu.

Doctorul Corneliu Saradan, din cadrul DSP Botosani, prezent si el la sedinta, a spus ca este foarte important daca acele analize au fost facute in acelasi timp, pentru ca la o ora la alta rezultatele pot fi diferite.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
15

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
31

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
67

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...