Un botoșănean s-a ales cu dosar penal după ce le-a atras atenția polițiștilor cu foliile de pe Mercedes

Tânărul este posesor de permis de conducere, dar în urma unei abateri la regimul rutier a avut permisul suspendat, cu o dovadă de circulație valabilă 15 zile. Dovadă care însă expirase de trei zile.

Un botoșănean s-a ales cu dosar penal după ce le-a atras atenția polițiștilor cu foliile de pe Mercedes

Un echipaj de la Poliția orașului Salcea, care acționa în control trafic pe raza comunei Dumbrăveni, a efectuat semnal de oprire, în jurul orei 17.00, unui autoturism Mercedes care avea aplicate pe geamurile laterale față folii care împiedicau vizibilitatea.

Șoferul Mercedesului a oprit în dreptul unui supermarket din Dumbrăveni, iar polițiștii au constatat în scurt timp că este vorba de folii neomologate.

La volan era un tânăr în vârstă de 32 de ani, din comuna Mihăileni, județul Botoșani, iar verificarea bazei de date a dus la o constatare de ordin penal, potrivit monitorulsv.ro. Cel de la volan este posesor de permis de conducere, dar în urma unei abateri la regimul rutier a avut permisul suspendat, cu o dovadă de circulație valabilă 15 zile.

Problema este că dovada era expirată din ziua de 14 august. Așadar, în ziua de joi, 17 august, tânărul nu mai avea dreptul de a conduce.

Tânărul din Botoșani s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis și a fost sancționat și contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei și cu măsură complementară de reținere certificatului de înmatriculare al autoturismului condus, pentru aplicarea de folii neomologate care reduc vizibilitatea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
139

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
398

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
74

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...