Un botoșănean acuzat de omor vrea în libertate pentru a merge la Biserică

Un botoșănean acuzat de omor vrea în libertate pentru a merge la Biserică

   Monitorul de Vrancea

Marinel Strună, autorul crimei de la Panciu, comisă în luna martie, vrea în libertate. Dosarul în care este judecat pentru omor prin cruzimi a avut ieri un nou termen, ocazie cu care s-a discutat și menținerea stării de arest preventiv.

Din boxa acuzaților, botoșăneanul Marinel Strună i-a spus judecătorului: "Vreau să fiu pus în libertate ca să mă duc la biserica din Ploiești". Judecătorii au rămas în pronunțare.

Marinel Strună, autorul crimei de la Ferma nr. 1 din Panciu, este judecat pentru săvârșirea infracțiunii de omor prin cruzimi.

Fapta a fost comisă în noaptea de 23 spre 24 martie 2014. În timp ce se afla în incinta fermei împreună cu Virgiliu Popovici, care lucra ca paznic, Strună s-a luat la ceartă cu acesta, după care a început să îl lovească cu un topor. I-a dat în cap și peste corp și aproape că nu a rămas nicio zonă în care paznicul să nu fi fost lovit.

Autorul a fugit de la locul faptei, la Botoșani, în localitatea de domiciliu. A fost găsit în scurt timp, fiind dus înapoi în Vrancea.

După audieri și reconstituire, Strună a fost arestat preventiv. El a recunoscut comiterea faptei, informează Monitorul de Vrancea.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de credincioși din localitățile Botoșaniului, în pelerinaj la moaștele Cuvioasei Parascheva! (foto)

Saturday, 12 October 2024

În zorii zilei, pregătiți cu apă, provizii, unii cu medicamente și îmbrăcați potrivit vremii capricioase, credincioșii din parohia „Sf. Împărați Constantin și Elena&r...

Porțile subunităților ISU, deschise astăzi pentru copiii unor localități din Botoșani! (foto)

Saturday, 12 October 2024

Porțile subunităților s-au deschis pentru toţi cei care au dorit să cunoască activitatea şi misiunile instituţiei. Acțiunile au fost organizate în contextul sărbătoririi Zilei Inte...

Penitenciarul Botoșani caută furnizori de echipamente pentru dotarea instituției!

Saturday, 12 October 2024

Penitenciarul Botoșani a publicat în SEAP anunțul de participare nr. CN1073844 din 01.10.2024, în vederea încheierii contractelor de furnizare produse (dotări și echipamente). ...