Un botoșănean a rămas fără BMW-ul cu care a plecat la mare! I-a fost furat din fața hotelului!

Un botoșănean a rămas fără BMW-ul cu care a plecat la mare! I-a fost furat din fața hotelului!
Ştefan Florin Pavel, de 24 de ani, din Botoşani, era cazat împreună cu prietena lui la hotelul Histria din staţiunea Mamaia.

Potrivit Telegraf, în noaptea de marţi spre miercuri, tânărul a fost într-un club şi, când s-a întors la hotel, nu şi-a mai găsit maşina, pe care o parcase în faţa unităţii de cazare.

Tânărul a sunat la 112 şi a anunţat furtul. Un echipaj din cadrul Biroului de Poliţie Mamaia s-a deplasat în scurt timp la hotel şi a demarat cercetările.

Păgubitul le-a spus oamenilor legii că autoturismul dispărut este un BMW de culoare neagră, cu numărul VS 30 BEJ, înmatriculat pe numele prietenei sale, Andra Ilona Bejenaru.

El a adăugat că certificatul de înmatriculare se afla în maşină.

Păgubitul le-a mai spus poliţiştilor că, cel mai probabil, cineva a intrat în camera lui de hotel când era plecat, deoarece şi cheile maşinii i-au dispărut. Oamenii legii spun că nici uşa camerei şi nici ferestrele nu au fost forţate.

Autoturismul, în valoare de 13.000 de lei, a fost dat în urmărire. Sursa: Evz.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
11

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
347

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
376

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...