Un botoşănean a pierdut un proces cu Gigi Becali!

Un botoşănean a pierdut un proces cu Gigi Becali!
Un botoșănean a pierdut un proces pe care i l-a intentat lui Gigi Becali, aflat în prezent încarcerat în închisoarea de la Poarta Albă.

Botoșăneanul Cezar Dutcă, cel care l-a chemat în instanță pe omul de afaceri, se află și el în spatele gratiilor, procesul având ca obiect pretenții.

Magistratii Judecatoriei Medgidia, care primisera cererea de chemare in judecata, prin posta, au solutionat in urma cu cateva zile acest dosar.

Judecatorii solicitasera, in urma verificarilor preliminare, ca reclamantul sa precizeze exact care ii sunt pretentiile fata de Gigi Becali, si cum acest lucru nu s-a intamplat au anulat cererea de chemare in judecata.

Cezar Dutca este autorul unei spargeri la o casa de amanet din Botosani, comisa in decembrie 2013, de unde a furat mai multe telefoane mobile si bani. Din cercetari a iesit la iveala ca el a mai comis si alte spargeri similare, la diferite societati si in locuintele unor persoane din Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se caută medic pentru un compartiment important de la Spitalul „Mavromati”, concursul se susține la Iași!

astăzi, 12:52
33

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a unui post vacant.Este vorba despre un post de medic specialist pe specialitatea hematologie, d...

Îndrăgit duhovnic din Athos, în mijlocul maicilor de la Vorona. ”Vedeți câți oameni a dat Botoșaniul?” (Foto)

astăzi, 12:17
161

Mănăstirea Vorona este o adevărată comoară a Ortodoxiei. Aici, în sobrietatea chiliilor monahale, râvna obștii de viețuitoare continuă cu sârguință lucrarea rodnică de zid...

Anunț important pentru pensionarii botoșăneni, când intră banii pe card?

astăzi, 11:36
157

Casa Județeană de Pensii (CJP) din Botoșani face un anunț important pentru botoșănenii care își încasează pensia pe card.Astăzi, 30 aprilie, au fost operate și validate trans...