Un barbat si mai multe femei, pe scena Teatrului Mihai Eminescu Botosani!

Un barbat si mai multe femei, pe scena Teatrului Mihai Eminescu Botosani!

 Teatrul Mihai Eminescu Botosani  

Marti, 17 martie 2009, ora 18.00, Teatrul Tineretului din Piatra Neamt prezinta la Botosani spectacolul UN BARBAT SI MAI MULTE FEMEI, adaptare dupa Leonid Zorin, regia Louise Danceanu.

Actorii Tudor Tabacaru si Catalina Iesanu interpreteaza o partitura plina de haz, desi, printre zambete sau hohote de ras, se strecoara numeroase momente mai degraba din zona tragicului, subtil sau generos presarate in text de dramaturgul rus.

Piesa lui Leonid Zorin este o oglinda fidela a societatii intemeiate pe hartii acoperitoare, in care omul exista doar pentru a li se supune, pierzandu-si identitatea si depersonalizandu-se.

Louise Danceanu reconstituie cu multa forta de convingere aceasta lume absurda, halucinanta, in care omul devine un nimeni, condamnat la alienare.

O lume plina de ciudatenii, o lume de cosmar, pe care umilul om al muncii il traieste coplesit de spaime, la granita dintre realitate si vis. Spectacolul are loc pe scena Teatrului Mihai Eminescu Botosani.

Pretul unui bilet este 12 lei pentru adulti, 6 lei pentru elevi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
438

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
146

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
416

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...