Un barbat din localitatea botosaneana Roma s-a inecat duminica intr-un lac din Italia!

Un barbat din localitatea botosaneana Roma s-a inecat duminica intr-un lac din Italia!
Şi-a găsit sfârsitul pe fundul unui lac din Italia! Un botoşănean din comuna Roma, judeţul Botoşani, s-a înecat duminică în lacul artificial Pertusillo, din provincia Montemurro, Italia.

Vasile Zelinca, in varsta de 30 de ani, plecase împreună cu familia la muncă în Italia. Duminică, bărbatul plănuise să meargă la pescuit cu mai mulţi prieteni. Astfel că a plecat de la Eboli, locul unde avea reşedinţa, până la locul de întâlnire.

La un moment dat, botoşăneanul a dorit să înoate de pe un mal al lacului până la barca în care se aflau prietenii săi. După aproximativ 100 de metri, bărbatul a dispărut de sub ochii prietenilor.

Corpul neînsufleţit al lui Vasile Zelincă a fost găsit după mai multe ore pe fundul lacului, de către scafandrii forţelor de prim ajutor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
4

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
27

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
134

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...