Un bărbat din judeţul Botoşani a încercat să-i lovească pe poliţiştii care l-au prins, după ce a comis un furt!

Un bărbat din judeţul Botoşani a încercat să-i lovească pe poliţiştii care l-au prins, după ce a comis un furt!
Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani, a fost arestat preventiv, luni, după ce a încercat să-i lovească pe poliţiştii care l-au prins în gara CFR Teiuş, fiind suspect principal într-un caz de furt.

Mihăiţă O., de 30 de ani, din Flămânzi, judeţul Botoşani, a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, fiind posesorul unui mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, emis de Judecătoria Aiud şi care este cercetat pentru comiterea unei infracțiuni de ultraj.

Duminică, la ora 16.18, în urma unei sesizări primită prin 112, cu privire la faptul că din grădina unei locuinţe din Teiuş, o persoană sustrage legume şi stupi de albine, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Orașului Teiuş s-a deplasat la faţa locului, constatând că bunurile au fost abandonate, iar făptuitorul a fugit, informează alba24.ro.

În scurt timp, poliţiştii au reuşit să-l identifice, în zona Staţiei CFR Teiuş, asupra sa fiind găsite o maşină de găurit şi mai multe bijuterii despre care a declarat că le are de la sora sa care locuieşte în Teiuş.

În timpul anchetei, bărbatul a devenit agresiv şi i-a ameninţat pe poliţişti, încercând să-i lovească.
Mihăiţă O. a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, care a reţinut în sarcina sa săvârşirea infracţiunii de ultraj şi a luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar luni l-a prezentat instanţei de judecată din cadrul Judecătoriei Aiud, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
278

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
232

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
71

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...