Un bărbat care a furat trei Rolex-uri și 85.000 de euro în Franța, prins în Vama Stânca!

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Franța pentru săvârşirea infracțiunilor de furt și lipsire de libertate.

La sfârșitul săptămânii, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autocar, un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 27 de ani.

La controlul de frontieră, oamenii legii au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare de către autorităţile Franța, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracțiunilor de furt (trei ceasuri Rolex și suma de 85.000 de euro) și lipsire de libertate.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat mort, iar altul grav rănit în timp ce lucrau la construirea unui bloc de apartamente!

astăzi, 16:00

În cursul zilei de joi, în jurul orei 13:30, Poliția Orașului Gura Humorului a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe un șantier de pe raza orașului, unde se constru...

Plan Roșu în serviciile de urgență din România. Legătura cu NATO!

astăzi, 13:58

Managerul Serviciului de Ambulanță Județean Iași, Dr. Angelica Hristea, a confirmat pentru presa locală că în perioada 19-21 septembrie va fi testată capacitatea de reacție a angajațilo...

Poliția vrea să-și cerceteze angajații care strică imaginea instituției prin postări pe Facebook. ”E o vânătoare de vrăjitoare!”

astăzi, 13:12

Polițiștii care prejudiciază imaginea instituției prin intervenții publice sau postări pe rețelele sociale vor fi cercetați și pot fi sancționați disciplinar, reiese dintr-un document inter...