Un alt protagonist din filmul "Eu când vreu să fluier, fluier" în închisoare

Un alt protagonist din filmul "Eu când vreu să fluier, fluier" în închisoare
Cristian Dragomir, actor amator în filmul "Eu când vreau să fluier, fluier", a ajuns după gratii vineri, potrivit Mediafax. În vârstă de 20 de ani, băiatul a fost arestat la Piatra Neamţ pentru tâlhărie.

Cristian Dragomir a mai fost arestat, marţi, de Poliţia Judeţeană Bacău, tot pentru tâlhărie. A făcut recurs şi după o zi Tribunalul Bacău a decis ca el să fie anchetat în stare de libertate.

Tânărul a ajuns la Piatra Neamţ unde poliţiştii l-au prins şi l-au pus sub acuzare în cazul a două tâlhării. Potrivit Purtătorului de cuvânt la Poliţiei Judeţene Neamţ, magistraţii au emis mandat de arestare pentru 29 de zile.

Cristian Dragomir este acuzat că în 2009, la numai şase luni de la eliberarea din penitenciar, a tâlhărit două femei din Piatra Neamţ smulgându-le lănţişoarele de la gât. Acuzatul se apără şi spune că el doar era de faţă când s-au comis faptele, dar nu a fost el cel care a comis tâlhăriile.

Dragomir a mai fost închis la Penitenciarul Tichileşti timp de doi ani şi şase luni, până în 20 ianuarie 2009, în urma unui jaf comis în casa  fostului viceprimar din Bacău Laurian Lucaş. În acea perioadă a fost descoperit de regizorul Florin Şerban care l-a distribuit în rolul lui Ionuţ din filmul său care a obţinut Ursul de Argint la Festivalul de film de la Berlin.

El nu este singurul actor din distribuţia peliculei "Eu când vreau să fluier, fluier" care are probleme cu legea după lansarea oficială a filmului. La jumătatea lunii aprilie, Papan Chilibar a fost reţinut, alături de alţi complici,  de poliţiştii din Bucureşti pentru mai multe jafuri comise în luna februarie 2010. (Realitatea.net)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul din Botoșani unde oamenii merg să ajute alți oameni își mărește echipa, ce posturi sunt disponibile!

astăzi, 13:40
2

Centrul de Transfuzie Sanguină din Botoșani caută să angajeze doi asistenți medicali generaliști. Pentru unul dintre aceste posturi, candidatul ideal trebuie să aibă vechime de minimum 5 ani, ...

Workshop extraordinar cu Zoltán Veres la Botoșani!

astăzi, 13:20
12

Pe 22 mai, începând cu ora 08:45, BIZZ.CLUB Botoșani, organizează o întâlnire extraordinară la Hotel Rapsodia din Botoșani, dedicată atât membrilor, cât și no...

Botoșănean dispărut în Germania, familia cere ajutorul Poliției din România! (Foto)

astăzi, 13:08
63

Iulian Ciulica este născut în Coțușca, județul Botoșani, figurând cu domiciliul în Crasnaluca.În cursul zilei de astăzi, 20 mai 2024, la nivelul Poliției Brăila a f...