Ultimul dans!

Ultimul dans!
Perechea formata din Andreea Spataru si Antonio Dos Santos a ocupat locul al treilea in actualul sezon al show-ului Dansez pentru tine, de la PRO TV, si a primit un premiu de 15.000 de euro.

Cei doi au obtinut doar 22,88 % dintre voturile telespectatorilor care i-au preferat în marea finala pe Iuliana Luciu si Grigore Moldovan si, respectiv, Catalin Morosanu si Magda Ciorobea.

Ca un fapt inedit, Andreea si Antonio obtinusera vineri cel mai mare punctaj din partea juriului (146 de puncte), însa notele au fost pur orientative la aceasta editie, decizia finala apartinandu-le strict privitorilor emisiunii.

"Din punctul de vedere al dansului, Andreea si Antonio au fost cei mai buni în acest sezon", a punctat si Mihai Petre, unul dintre membrii juriului.

"Multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns pana aici. Am încercat sa fiu din ce în ce mai bun, cu fiecare emisiune. Oricum, acesta nu este sfarsitul. Pentru ca pana la finalul vietii mele, voi lupta pentru fiul meu si pentru familia mea", a declarat, plangand, Antonio Dos Santos.

Votarea continua pana saptamana viitoare între perechile Iuliana - Grigore si Morosanu - Magda pentru alegerea marelui castigator Dansez pentru tine din acest sezon.

Antonio a luptat pentru a le oferi sotiei si copilului sau o locuinta si un viitor fara lipsuri si greutati. Un alt vis al sau este sa îsi revada familia din Brazilia pe care nu a mai vazut-o de 10 ani. Vrea sa îi puna în sfarsit în brate bunicii sale Severina, stranepotul pe care nu l-a vazut niciodata, pentru ca este o promisiune de suflet pe care si-a facut-o, scrie Libertatea.

Antonio a avut o copilarie împovarata de saracie, desprinsa parca din romanele lui Charles Dickens. N-a cunoscut dragostea parintilor si a fost dat de catre Stat în grija bunicilor, care l-au crescut cu foarte multe sacrificii. Dupa ani de zile a aflat ca mama lui, aflata pe patul de moarte, i-a marturisit unei infirmiere ca îl iubise, dar nu apucase sa-i marturiseasca niciodata.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul din Botoșani unde oamenii merg să ajute alți oameni își mărește echipa, ce posturi sunt disponibile!

astăzi, 13:40
2

Centrul de Transfuzie Sanguină din Botoșani caută să angajeze doi asistenți medicali generaliști. Pentru unul dintre aceste posturi, candidatul ideal trebuie să aibă vechime de minimum 5 ani, ...

Workshop extraordinar cu Zoltán Veres la Botoșani!

astăzi, 13:20
12

Pe 22 mai, începând cu ora 08:45, BIZZ.CLUB Botoșani, organizează o întâlnire extraordinară la Hotel Rapsodia din Botoșani, dedicată atât membrilor, cât și no...

Botoșănean dispărut în Germania, familia cere ajutorul Poliției din România! (Foto)

astăzi, 13:08
63

Iulian Ciulica este născut în Coțușca, județul Botoșani, figurând cu domiciliul în Crasnaluca.În cursul zilei de astăzi, 20 mai 2024, la nivelul Poliției Brăila a f...