Un alt necaz pe capul tinerei distruse de ginecolog!

Un alt necaz pe capul tinerei distruse de ginecolog!

   Digi24

Tanara care a ajuns in pragul mortii dupa ce un medic ginecolog i-a perforat un vas de sange in timpul operatiei de indepartare a unei sarcini extrauterine are o alta problema de sanatate. Monica este internata de cateva zile la Spitalul de Recuperare. Medicii spun ca este prematur sa se pronunte asupra evolutiei Necazurile parca nu se mai sfarsesc pentru tanara nenorocita de un medic ginecolog.

Dupa mai bine de doua luni de chinuri cumplite, Monica Neamtu trebuie sa treaca peste inca o problema de sanatate. De aceasta data este vorba de o paralizie a nervului piciorului drept care controleaza articulatia soldului, a genunchiului, a gleznei si muschii posteriori ai coapsei si totalitatea muschilor gambei si ai piciorului. Monica Neamtu este internata de cateva zile in Clinica de Neurologie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iasi. In urma investigatiilor de specialitate medicii neurologi au diagnosticat-o cu pareza de nerv sciatic.

Din aceasta cauza tanara in varsta de 19 ani are o usoara dificultate la mers. Dupa cum au explicat medicii, in momentul in care paseste laba piciorului drept "cade" ca si cum s-ar impiedica si tanara nu mai are stabilitate.

"Exista o cauza, dar nu o putem preciza in momentul de fata. Istoricul pacientei este extrem de incarcat. Ar trebui sa discutam cu toti chirurgii care au operat-o, cu toti medicii care s-au ocupat de ingrijirea ei. Sunt foarte multe detalii si este greu acum sa precizam o cauza anume. Acum este important sa luptam pentru recuperarea deficitului motor. Este greu de spus daca pacienta se va recupera in totalitate. Intervalul este prea scurt de la internare si este prematur sa ne pronuntam. Asta ramane de vazut", a declarat dr. Doru Baltag, director medical la Spitalul de Recuperare din Iasi.

Monica vrea sa plece acasa

Monica nu isi doreste decat sa mearga acasa, suportand destul de greu aceasta perioada de spitalizare care s-ar putea sa fie de durata. Medicii de specialitate sustin ca recuperarea dupa o pareza de nerv sciatic este de lunga durata.

"Pacienta vrea sa plece mai repede acasa.Nu mai are rabdare si este de inteles. Nu o putem obliga sa ramana internata. Pe de alta parte, acum este perioada buna de recuperare. Depinde de ea si de familie daca va ramane internata in continuare", a spus medicul neurolog Doru Baltag.

Sursa: Bună Ziua Iaşi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
21

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
230

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume! (foto, video)

astăzi, 15:40
362

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...