Un adolescent din Dorohoi, în finala “Românii au talent”

Un adolescent din Dorohoi, în finala “Românii au talent”

   captura Pro TV

  Puştiul în vârstă de 14 ani, din Dorohoi, care la preselecţii a impresionat publicul şi juriul de la Românii au talent, şi a primit trei de Da ajungând în semifinale, a impresionat, vineri seară, din nou, o ţară întreagă cu talentul şi povestea sa de viaţă.

Sabin Cojocaru se numără printre finaliştii concursului de la Pro TV şi luptă pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Adolescentul a dansat în seminfinala de vineri freestyle, după o coregrafie proprie. Sabin a primit numai laude din partea juraţilor.

  “Mă emoţionează tot ce înseamnă Sabin. Povestea lui, cum dansează, felul lui de a fi, de a se prezenta. Mi se pare un om pentru sufletul meu pentru că simt că eşti un om sensibil, bun, plin de pasiune, asta te-a adus aici, în faţa noastră şi eu cred că acest concurs este despre oameni ca tine. Vreau ca toată lumea să te aplaude. Pentru mine este o mare bucurie să întâlnesc oameni ca tine, de la care am ce să învăţ, sper să rămâi aşa în continuare", a spus Andra.

“Mă bucur foarte mult că te-ai autoactualizat, că ţii pasul cu moda aceasta. Am văzut multe stiluri de dans noi, pe care eu nu le ştiu atât de bine, dar asta este important, să te reinventezi mereu. Îmi mai place foarte mult faptul că ai o naturaleţe care nu este absolut deloc forţată în mişcări şi mai ales că am auzit că tu ai gândit acest moment, întreaga coregrafie, şi că baletul a dansat după o ideea de a ta mă bucură şi asta îmi spune că eşti un dansator bun şi eşti şi creativ aşa că oamenii ca tine merită să le dăm aripi şi să îi încurajăm pentru că este evident că în viitor vei face treabă bună în dans", a spus şi Mihai Petre.

Prezenţa lui Sabin în emisiunea noastră este un câştig pentru că el reprezintă un exemplu viu pentru toţi cei care îl urmăresc şi sunt de vârtsa lui, care ar putea să înţeleagă că de departe cel mai important lucru în viaţă este să îţi urmezi visul. În viaţă poţi să îţi doreşti la un moment dat să fii bogat, dar nu ştiu dacă aceasta este cea mai bună opţiune. În mod cert însă calea dreaptă către fericire presupune ca tu să îţi urmeză pasiunea. Bravo!", au fost şi cuvintele lui Andi Moisescu.

Sabin şi frăţiorul său sunt crescuţi de tată, după ce mama i-a părăsit în urmă cu trei ani.

Dorohoianul a spus că dacă va câştiga marele premiu de 120.000 de euro îi va da bani tatălui său pentru a se opera, acesta suferind de hernie de disc, afecţiune care îl împiedică să muncească.

Când a aflat că va concur în marea finală, Sabin a căzut în genunchi şi a început să plângă, el fiind susţinut din sală de tatăl şi frăţiorul său.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri luate și de polițiștii de frontieră în contextul sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva!

astăzi, 15:57

În perioada premergătoare și pe timpul celebrării religioase a Sfintei Cuvioase Parascheva, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a luat măsuri pentru î...

Pas cu pas spre viitor: Daruri pentru elevii din două sate botoșănene!

astăzi, 15:15

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, începând cu anul 2015, este derulat Proiectul de sprijin al elevilor din satele Tocileni ș...

Mașini ridicate în Botoșani și șoferi sancționați de polițiștii locali! (Foto)

astăzi, 14:40

Polițiștii locali botoșăneni, cu atribuții în domeniul circulației rutiere, au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale, privind circulația pe drumuri...