Ultimul gest făcut de bărbatul de 36 de ani, chiar înainte de a fi înghițit de apele Prutului!

Tânărul din Botoşani, căutat de ieri în apele Prutului, a fost găsit mort sâmbătă dimineață. El a intrat să se răcorească şi nu a mai reuşit să ajungă la mal.

Ultimul gest făcut de bărbatul de 36 de ani, chiar înainte de a fi înghițit de apele Prutului!

   Foto: Observator

O ieşire la iarbă verde, împreună cu prietenii, s-a transformat într-un coşmar pentru un grup de tineri din judeţul Botoşani.

Amicul lor, un bărbat de 36 de ani, a dispărut în apele Prutului, după ce a intrat să se răcorească şi nu a mai reuşit să ajungă la mal. Speriaţi, aceştia au cerut ajutorul echipajelor de salvare.

Bărbatul de 36 de ani, dat dispărut în râul Prut și căutat încă de vineri de pompieri și scafandri, a fost găsit mort, a anunțat în această dimineață ISU Botoșani. Potrivit pompierilor, acesta a fost observat de un pescar, care a anunțat pompierii. "Locul în care a fost găsit era la aproximativ 30 de metri de mal, adâncimea fiind de circa 14 metri", transmite ISU Botoșani.

Pompieri și scafandri din trei județe, Botoșani, Iași și Neamț, l-au căutat pe bărbatul dat dispărut vineri în râul Prut în dreptul localității Ripiceni, relatează ObservatorNews.

A trimis copiii pe mal!

Totul s-a întâmplat după ce mai mulți prieteni s-au gândit să-şi petreacă după-amiaza împreună cu familiile, pe malul Prutului, la un grătar. În speranţa că va avea parte de o oază de răcoare, unul dintre ei, un bărbat de 36 de ani, s-a gândit să facă o baie în râu, unde se bălăceau şi copiii.

Doar că a observat că apa este destul de adâncă, aşa că tânărul le-a cerut celor mici să se îndrepte spre mal, pentru a nu fi luaţi de cureţi. Moment în care bărbatul a fost chiar el înghiţit de ape.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog și polițiștii din Botoșani, în vizită educativă la elevii unui liceu din județ! (foto)

Thursday, 26 September 2024

Cu această ocazie, cei 70 de elevi prezenți și-au exprimat părerile cu privire la cauzele care conduc adolescenții către consumul de substanțe psihoactive și, împreună cu specialiștii ...

Un tânăr din Botoșani a rănit grav un câine, polițiștii l-au trimis în judecată!

Thursday, 26 September 2024

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în luna martie a.c., în timp ce se afla în drumul public, ar fi lovit cu o bâtă un câine ce aparținea unui vecin. Exemplar...

Simona Popescu și Dumitru Crudu: Poeți în dialog la Memorialul Ipotești!

Thursday, 26 September 2024

Întâlnirea va avea loc, începând cu ora 10.00, în Sala de conferințe a Primăriei Botoșani și va fi moderată de Lucia Țurcanu. SIMONA POPESCU (n. 1965, Codlea, Br...