Ultimul drum al profesorului Cristian Markiewicz - FOTO

Ultimul drum al profesorului Cristian Markiewicz - FOTO
Prof. Cristian Markiewicz, unul dintre cei mai vechi şi reputaţi dascăli de la Colegiul Naţional “A.T Laurian", a fost condus, vineri, pe ultimul drum.
Alături de familie, în aceste momente grele, au fost zeci de cunoscuţi, prieteni, profesori şi elevi. Au venit să îşi ia rămas bun de la “domnul profesor şi foşti elevi care, cu lacrimi în ochi, şi-au adus aminte de perioada în care se aflau pe băncile şcolii, iar dascăl le era Cristian Markiewicz.
“Ne-a întristat foarte tare vestea morţii domnului profesor. A fost un om care şi-a făcut meseria cu dăruire, profesionalism, şi a ştiut cum să lucreze cu elevii. Este o mare pierdere. Dumnezeu să îl odihnească în pace", a spus unul dintre foştii elevi ai prof. Cristian Markiewicz.
Slujba de înmormântare a început vineri, la ora 08.00, la Biserica Romano-Catolică din municipiul Botoşani, iar mai apoi cortegiul funerar s-a îndreptat spre cimitir.
Prof. Cristian Markiewicz a murit miercuri. În februarie, acesta ar fi împlinit 62 de ani. A fost profesor de fizică la Colegiul Naţional A.T. Laurian încă din anul 1978, prin mâna sa trecând multe generaţii de elevii.
Dumnezeu să îl ierte!















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
385

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
527

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
639

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...