Ultimul drum al lui Dinu Secrieru! - FOTO

Ultimul drum al lui Dinu Secrieru! - FOTO
Zeci de rude, prieteni, cunoscuti, colegi de partid, dar si simpli oameni, i-au fost alaturi pe ultimul drum, pentru a-i aduce un ultim omagiu, fostului senator Dinu Secrieru.

Printre cei prezenti la inmormantare s-au numarat si prefectul Cristian Roman, nasul lui Paul Secrieru, fiul lui Dinu Secrieru, presedintele PNL, Florin Turcanu, alaturi de alti membri ai partidului, dar si reprezentanti ai Primariei si ai instituriilor, precum si primari din judet.

Cu totii si-l amintesc pe Dinu Secrieru ca fiind un om cu coloana vertebrala, chibzuit, un bun profesionist, dar mai presus de toate un sot, tata si bunic iubitor.

In jurul orei 12.15, cortegiul funerar a plecat de la casa fostului senator, unde a fost depus, si s-a indreptat catre Catedrala "Sfintii Apostoli Petru si Pavel", unde Dinu Secrieru este ctitor. Masina mortuara a fost precedata de zeci de coroane si o masina plina cu flori. Pe tot traseul pana la biserica, cortegiul funerar a fost insotit de o fanfara, muzicantii fiind imbracati in costume populare.



Cortegiul funerar a fost insotit si de echipaje de Politie, care au fluidizat traficul.

Slujba de inmormantare a fost oficiata de un sobor de patru preoti.



Dupa slujba religioasa, cortegiul funerar se deplaseaza pe traseul Bulevardul Mihai Eminescu-Bulevardul George Enescu, Dinu Secrieru urmand sa treaca pentru ultima oara prin fata Biroului sau de executor judecatoresc.

Dinu Secrieru isi va dormi somnul de veci in Cimitirul Pacea.



Dinu Secrieru a murit la varsta de 57 de ani, in urma unei septicemii. In urma cu cateva saptamani el a suferit un transplant de ficat.

Dinu Secrieru, jurist de meserie, a activat ca executor judecatoresc. A fost timp de peste 10 ani presedinte al PNL Botosani, ocupand intre 1996 - 2000 fotoliul de senator in Parlamentul Romaniei, in timpul mandatului facand parte din Comisia de Administratie a Senatului.
 



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
45

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
154

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
109

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...