Ultima seară de September Fest, cu Filarmonică, freestyle şi permanentul fum de frigărui! FOTO

Ultima seară de September Fest, cu Filarmonică, freestyle şi permanentul fum de frigărui! FOTO
Ultima seară a September Fest începe să dezmorţească Centrul Vechi, acolo unde botoşănenii vin pentru a petrece câteva ore în compania prietenilor la mesele la care se servesc preparate din carne şi bere, dar şi pentru a urmări spectacolul care se desfăşoară pe scenă.

Filarmonica Botoşani a susţinut un concert, spectatori fiind botoşăneni din toate clasele sociale şi cu toate tipurile de educaţie, până şi cei mai puţin "cultivaţi" ţinând ritmul şi dând din cap pe acordurile muzicii. Per total, reacţia publicului la prezenţa artiştilor Filarmonicii a fost încântătoare şi încurajatoare în a "ieşi" mai des din instituţie în favoarea spectacolelor în aer liber, măcar atunci când vremea o permite.

A urmat apoi cea de-a treia etapă naţională a Concursului Naţional de Freestyle, care a adunat la Botoşani sportivi din toată ţara, printre ei aflându-se şi botoşăneanul Ştefan Florescu, unul dintre finaliştii concursului "Românii au talent". Prezenţa pe scenă a sportivilor a adus mai mulţi botoşăneni în faţa scenei, prezenţa spectatorilor fiind mai numeroasă decât la recitalul Filarmonicii.

La mese, în faţa botoşănenilor se află măcar un suc sau un pahar cu bere dacă nu cartoane cu mici, ceafă, frigărui, cârnaţi sau produse dulci. La fel ca în serile anterioare, fumul este prezenţa constantă, dar oamenii nu par foarte deranjaţi de el. La fel de constante sunt însă şi cojile de seminţe, aruncate pe caldarâmul Centrului Istoric.













 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
324

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
461

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
590

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...