Udrea: "Plătesc pentru elicopterul cu care mă deplasez în interes de serviciu"

Udrea: "Plătesc pentru elicopterul cu care mă deplasez în interes de serviciu"

 ELENA UDREA  Mediafax

"Ştiu pe propria-mi piele cum este să circuli pe şoselele României", spune Elena Udrea, care în luna august a sosit la Botoşani cu elicopterul, fapt care a atras critici legate de costurile unor astfel de curse de taxi aerian.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, afirmă, într-o postare pe blogul personal, că uneori se deplasează în interes de serviciu cu elicopterul, pe care îl plăteşte din banii personali.

"Sunt cazuri în care merg în localităţi din colţuri opuse ale ţării într-o singură zi. Ministerul pe care-l conduc are investiţii şi contracte în derulare aproape în fiecare localitate din această ţară. Spre deosebire de alte ministere, nu dispune însă de un elicopter care să asigure transportul dintr-o parte în alta. Ştiu pe propria-mi piele cum este să circuli pe şoselele României. Evident, deplasarea se face foarte greoi în astfel de momente. Aşa că, pe lângă maşină şi avion de linie, uneori mai folosesc şi elicopterul. Pe care mi-l plătesc chiar eu, pentru a satisface curiozitatea unora din presă. De altfel, nici maşina pe care o folosesc nu este de la minister. Şi asta pentru a nu lăsa loc de speculaţii inutile", scrie Udrea.

Elena Udrea foloseste un elicopter-taxi in deplasarile oficiale

Ea adaugă că se găsesc mereu clevetitori, care, în loc să aprecieze munca de teren pe care o face - "şi care este destul de obositoare" - sunt "degrabă aruncători de fumigene de presă", scrie si Mediafax.

"În loc să se vorbească despre contractele pe care le semnăm şi de utilitatea lor pentru comunitate, cum o să îmbunătăţească infrastructura dintr-o localitate sau alta, se vorbeşte despre faptul că m-am deplasat cu elicopterul la faţa locului. Sigur, aş putea să stau la birou, la Bucureşti, să beau cafea şi să citesc rapoarte despre ce se întâmplă cu activitatea ministerului. Mi-ar fi infinit mai uşor. Prefer să fiu la faţa locului, să vorbesc cu oamenii, să văd cum merg lucrurile şi să încerc să ajut", posteaza Udrea pe blogul său.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
523

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
160

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
432

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...