Udrea, dupa ce s-a inscris in PMP: Sunt lideri PDL care fac afaceri cu guvernarea USL

Deputatul Elena Udrea a declarat, joi, dupa ce a anuntat ca s-a inscris in Partidul Miscarea Populara, ca "sunt lideri ai PDL care fac afaceri cu guvernarea USL, cu PSD" si ca atunci cand "esti legat de relatii de afaceri probabil e greu sa faci o opozitie adevarata".

"Eu nu pot sa remarc decat ca sunt lideri ai PDL care fac afaceri cu guvernarea USL, cu PSD, cand esti legat de relatii de afaceri probabil ca e greu sa faci o opozitie adevarata guvernarii", a sustinut Udrea, intr-o conferinta de presa, raspunzand unei intrebari.

Ea a evitat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor care ii cereau sa nominalizeze liderii PDL care ar face afaceri cu guvernarea USL.

Udrea a facut trimitere la ce s-a scris in presa, dupa care a precizat ca Partidul Miscarea Populara nu este un partid impotriva PDL si nu-si propune sa se certe cu PDL.

"Miscarea Populara nu e un partid impotriva PDL, e un partid impotriva acestei guvernari, nu ne propunem sa ne certam cu PDL. (...) Speranta mea e ca ne vom regasi intr-un proiect comun, speranta mea e ca macar pentru proiectul unei candidaturi unice la prezidentiale din partea dreptei ne vom gasi alaturi", a mai spus Elena Udrea.

Ea a aratat ca PMP nu-si propune sa racoleze membri ai PDL.

Udrea a facut aceste precizari dupa ce a criticat conducerea PDL pentru ca s-a distantat de Traian Basescu, aratand ca aceasta distantare ar face rau PDL.

"Din pacate, conducerea de azi a PDL a ales mai degraba sa se lupte cu mine decat cu USL-ul lui Victor Ponta", a mai sustinut Udrea.

Intrebata daca decizia ei de a se inscrie in Partidul Miscarea Populara a fost o hotarare spontana, Elena Udrea a raspuns: "Sunt Capricorn, eu nu iau decizii spontane".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...

Razie de amploare în zonele ”fierbinți” din Botoșani! Două persoane băgate după gratii, amenzi de peste 20.000 de lei! (Foto)

astăzi, 10:57

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Inspectoratului General pentru Imigrări, a Inspectoratului Județean de Jandarmi  ...

Procesiune și recital de pricense la una dintre cele mai căutate mănăstiri din Botoșani!

astăzi, 10:44

Luni, 23 septembrie, Mănăstirea Gorovei își serbează hramul Icoanei Făcătoare de Minuni a Sfântului Ioan Botezătorul. Sărbătoarea începe de duminică, 22 septembrie, la o...