Udrea: Dacă nu există suport politic pentru reorganizarea administrativă, o amânăm

Udrea: Dacă nu există suport politic pentru reorganizarea administrativă, o amânăm
Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Primăria Lipova, judeţul Arad, că, în cazul în care nu există suport politic pentru reorganizarea administrativă a ţării, puterea nu poate decât să o amâne, informeaza Mediafax.

Întrebată despre reorganizarea administrativă a ţării, Elena Udrea a răspuns "dacă nu există suport politic pentru trecerea legii, nu ne rămâne decât să o amânăm, dar PDL şi UDMR ar trebui să lucreze în interesul României".

Referitor la reorganizarea administrativă a ţării, Elena Udrea a afirmat că, în opinia ei, primul interes pe trebuie să îl aibă în în vedere PDL şi UDMR "ar trebuie să fie interesul României, un interes de a atrage mai uşor, mai repede şi mai multe fonduri europene".

"Trebuie să fie un interes de a reduce cheltuielile cu aparatul de stat, prin instituţiile deconcentrate, dar şi pentru o mai bună funcţionare a administraţiei", a afirmat liderul PDL.


Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat astăzi, la finalul şedinţei CRU a UDMR, că Uniunea susţine amânarea reformei administrative pentru toamna acestui an sau începutul lui 2012 şi a exprimat dezacordul UDMR pentru transformarea actualelor regiuni de dezvoltare în judeţe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
281

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
428

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
564

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...